Jump to content

yodey

Iskreni članovi
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Fields

  • Gender
    Male

yodey's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

0

Reputation

  1. U tom slucaju pokusaj da ih ucitas kao presetove u sampler (NN-XT) ili u Redrum, to su jedine dve opcije.
  2. Reason nema plugin-ove. Mozda si mislio na ReFill, ali nisam naisao na neki koji se zove Overkill. Mislio sam da o ovome pricamo Drums Overkill Ako je nesto drugo u pitanju , daj neki link.
  3. Koliko sam ja upucen, Reason ne podrzava vst plug-in, pa tako ni overkill neces moci da poteras iz Reason-a. Probaj Cubase ili Reaper, Nuendo ili neki drugi program koji podrzava VST. Inace, kad importujes midi u Reason, moras da dodas neki synth (subtractor , maelstrom) ili sampler (NN-XT npr), ili ReDrum za bubnjeve, i podes da svaki " track" u sekvenceru koristi neki od njih da bi dobio neki zvuk.
  4. Vrlo kratko sam isprobavao guitar rig, ali pretpostavljam da je ista fora kao i sa amplitube. Dakle, tapedeck sluzi da pustis nesto i sviras uz to, efekti i modeliranje pojacala rade samo na zvuk iz line in/mic kod standalone verijante. Treba ti neki VST host ( cubase, fruity loops, acid ili bilo sta sto pdrzava vst). U takvom programu ubacis taj wav koji si snimio na novi kanal i u insert za isti kanal kao efekt ubacis guitar rig( tako sam ja radio sa cubase i amplitube). Kad namestis zvuk kakav hoces exportujes mixdown.
  5. koja zvucna kartica je dovoljna da bih mogao da koristim amplitube ili guitar rig? Mislim na minimum para i minimum latency, sa integrisanom ne moze .. Da li ovi USB hepeci smanjuju kasnjenje ( guitarface, behringer guitar king, stealth plug, itd) sa integrisanom zvucnom? Koliko je max kasnjenje da se ne primeti? Ako neko zna nesto o ovim stvarima, reci brate! samo nemoj opet Guglaj ga!
  6. yodey

    Automobili

    Ne mogu da verujem da su od guze "napredovali" na ovo. Pa ovo je astra na steroidima ( veci tockovi i ulraruzna hauba, pezoove stranice napred). Ne mogu da verujem da nisu provalili da je u meganovom slucaju greska ne u dizajnu, vec u ceni. Guzonja je bio prelep.Ne znam ko je vlasnik koje marke, ali nesto kontam, citroen je nova zvezda.
  7. yodey

    Snovi

    Nisam cuo da postoji nesto lose u lucidnim snovima. Ako svako vece sanjas nesto nije lose da ponekad budes aktivan u tim desavanjima.Naravno, nije normalno da to zameni stvaran zivot, ali ti kad si lucidan znas da sanjas i da to nece zadovoljiti tvoje stvarne potrebe. Stvarno, tesko to da moze da postane opsesija, jer nekon prvobitnog odusevljenja to nece imati vecu vrednost od bilo kog drugog sna. Nema potrebe za vodjenjem dnevnika, samo saznanje da je moguce je dovoljno, uz par trikova. To moze biti dobar trening za stvaran zivot (konfliktne situacije u kojima se obicno ne nalazis) i sredstvo protiv nocnih mora. To naravno ne sme postati opsesija, a mislim da zdravom umu i ne moze. Potpuno zanemarujemo trecinu svog zivota, koja nije nista manje realna od bilo koje religije, a ta iskustva nisu nista manje bitna od, recimo, pisanja na forumu.
  8. yodey

    Snovi

    Ovo kad ne mozes da se pomeris se zove paraliza spavanja ( sleep paralysis) i savrseno je normalna stvar, inace bi hodao u snu, i ako je osetis, samo treba da se opustis i imaces veliku verovatnocu da odsanjas lucidan san u narednih par minuta. Obicno si nesvestan toga, ali svaki put kad spavas mozak "ugasi" telo. Sto se tice riba, mozes da prizoves koju god hoces, staru ljubav, cicu sa tv-a, ali nikad ne zavrsis pos'o. Problem je sto cim postanes lucidan cesto ti padne na pamet da to iskoristis za svoju fantaziju, ali nikad ne stignes do kraja. Osim, mozda, ako imas 13 godina
  9. yodey

    Snovi

    Lucidni snovi su neverovatna stvar. Deluju totalno realno, sva cula, detalji, ali je isto neverovatno kako brzo izblede. Interesantno je da svi pocinju u sobi u kojoj spavas ili u nekoj gde si cesto spavao, i obicno mislis da si budan. Postoji neka logika u snovima koja se mora postovati, na primer nemoguce je upaliti svetlo, ali letenje nije problem. Glavni problem je sex Uvek se pojavljuju neke cice zeljne i voljne, i taman kad postane dobro budis se zbog uzbudjenja. Moze da bude nelagodno npr da otvoris vrata svoje sobe, a tamo mrkli mrak, nema nicega. Znas da spavas, a znas i da se tamo nalaze razne stvari iz tvoje podsvesti. Uglavnom, fantastican je osecaj biti svestan u svetu snova, ali da bi uradio nesto knkretno moras da imas plan, sto oduzima vreme dok si budan. I snovi se vezbaju.
  10. yodey

    Youtube

    Meni je ovo i danas veoma cool stvar. Ko je propustio samoupravni socijalizam mozda ne kapira, ali bar dobro zvuci
  11. yodey

    Youtube

    Ovo je fenomenalno
  12. Ovo vi je čista pornografija. Ja bih da joj rodim decu, i da kuvam, ako treba.
  13. koliko sam shvatio, studio64 je linux distribucija sa paketom programa za rad sa zvukom i videom. ako si skinuo live verziju, narezi je na cd i boot-uj komp sa cd-a i trebalo bi da radi bez instalacije. u suprotnom trebaju ti jos 2 particije na hardu i instalacija. http://www.64studio.com/manual
  14. kad imas tri tona na tri zice, i kad se zbunis; da li da trzam na gore ili na dole, e onda je to crosspicking
  15. fruity loops, prva verzija, je bio zamisljen kao ritam masina. kasnije su dodavali, prosirivali pa su ga nazvali DAW. bubnjevi su osnova FL( to je onaj sempler). sa FL dobijes semplove drugih ritam masina, pa ako tehno nije ono sto zelis, moras da nadjes semplove. u svakom slucaju recept za FL je sledeci: nadjes na netu dosta semplova bubnjeva ( one shot sample) svaki deo seta na poseban kanal klikces bubnjeve po zelji koristiti opciju shuffle i humanize OBAVEZNO zezati se sa velocity da bi to zvucalo realno( menjati jacinu svakog udarca) zvizni neki reverb na kraju da se cuje prostor gotov deo poslusati na nekoliko razlicitih audio uredjaja podesiti po potrebi
×
×
  • Create New...