Jump to content

NecroDead

Članovi
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

About NecroDead

  • Birthday 09/07/1984

Contact Methods

Profile Information

  • Location
    Novi Sad

Profile Fields

  • Gender
    Male

NecroDead's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

-1

Reputation

  1. potrebni basista i gitarista! za METAL CORE sa DEATH METAL elementima,znaci nesto izmedju black dahlia murder i starog triviuma-ali sa dosta primesa "gotenburg" metala. -znaci ovako,mi smo iz novog sada,imamo pevaca,bubanj i jednu gitaru. -TREBA nam druga gitara( da zna da sviraLEAD-ove) i bass gitara. -znaci NOVI SAD je u pitanju. -gitarista bi trebalo bez problema da svira deonice kao sto su kod At The Gates,In Flames,Casket Garden...znaci svedska skola. i trebao bi da moze da svira neke solo deonice, -basista bi trebao samo to da proprati naravno . -mi imamo otprilike oko 4 god svirackog iskustva. -mozete da se javite na mail-martyrxpATyahooDOTcom(napisao sam ovako zbog nekih glupih spam botova ili sta vetj -a moze i pm.
  2. smarali se mi jednom da probi i odradili tribute za Agonize za pesmu "Dayudie".Momci su bash carevi,jedva cekam da ih negde vidim uzivo.
  3. Ja imam njihov original DVD "Principles and practices of the berzerker" znaci 4 sata brutalnog materijala,znaci zlo.Inace Sjajan bend.Svi su carevi.To se vidi na dvdu xexexe. Sam ima neki otkaceni projekat,evo linka da pogledate malo. The Senseless - Vacation Uzivajte.
  4. brateeeee kakav je ovaj marco car,komedijash matori,ne da je jebo mamu ovom stabwound-u negooo...xexexe
  5. Ja imam bootleg iz New York-a,I Iz Budimpeste iz 2005-e,Ignominious And Pale(Live) koja je brutalno odsvirana.A evo i nekoliko linkova, -Extreme Unction @Party San 2005 -Ignominious And Pale -Intervju Sa Muhamed Suicmez-om za Ibanez Xiphos Gitaru,koju on svira. -Bivsi Bubnjar Hannes Grossmann u Akciji(stabwound drum mix) http://www.youtube.com/watch?v=kiQ0kIbLVyo -I sadashnji bubnjar Marco Minnemann(klip gde se Marco Zeza Sa Semplovima iz Simpsons-a i Futurame itd...ovaj klip je extra,Marco je izuzetan bubnjar i kreativan do jaja...e da i lomi palice ko blesav.xexexe
×
×
  • Create New...