Jump to content

T_y_p_h_o_n

Iskreni članovi
  • Posts

    57
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by T_y_p_h_o_n

  1. Ako iko gleda ovaj forum da znate da sviramo na Metal Soundu 22. marta. Tj sad u nedelju! Pa nadam se da se vidimo!!! :rockdevil: :pivopije:
  2. Nije otkazana, vec je pomerena za 15. februar. Cisto da kazem!!! Ipak svi obavezno da dodju!!! :rockdevil: :pivopije:
  3. Samo da najavim da 25. januara sviramo na Metal Soundu u Dangubi! Ne znam jos svira al obavezno da dodjete!!! Kad saznam postovacu!
  4. Auuuuu pa i vi izgleda resili da dodjete u ekstremno gay vode!!! Pa dobrodosli!
  5. E SAD HOCEMO NAMERNO!!! :bigblue: A stooooooooo?
  6. Pa za sada nam se ustalilo da na svakoj svirci sviramo Sister Misery, a na prvoj smo svirali i Colder i Little Angel mada tad smo se raspali... Al ko zna mozda ih i vratimo, a mozda ubacimo i jos po nesto...
  7. Evo nekih od bendova koje obradjujemo: Paradise Lost Moonspell To Die For Charon Poisonblack Katatonia In Flames (malo samo... ) A sad kad imamo i zenski vokal tu su: Theatre Of Tragedy Xandria Therion a bice i jos... A jos kad padnu i autorske.... Stimpi, j.... ti mater, ko je picka bre!!! Nemoj da pocnem naglas da pricam neke stvari... :twisted: :twisted:
  8. Bend HOSTILE traži klavijaturistu za svirke i promocije pocevsi od oktobra, Rade se autorske stvari, ako nekoga zanima koji fazon neka pogleda linkove ovde na forumu Demo Bendovi / Hostile (na snimcima su klavijature minimalizovane, ali to nece ostati tako) tako da svi koji su zainteresovani i spremni za ozbiljan rad mogu da se jave da se dogovorimo na: 0648870653 (MARKO), ili 0652900002 (IVAN). Pozdrav
  9. Za onog gitaristu sam poceo vec da se brinem... :uhoh: Ne mogu da ga dobijem vec 4 dana, a lik mi nije nista spominjao da negde ide ili tako nesto... Klavijaturista dolazi sutra na probu. A mocni rendzer je onaj lik sto nam pravi sajt! :wink:
  10. Moramo nesto da radimo da tema ne bi uginula... Ovako je drzimo u topu foruma i veca je sansa da je neko vidi! :lol: Ako ti imas nesto pametnije da kazes, kazi!
  11. Znas, matori... Ima i drugih slika....
  12. Bolje da si se nazvao Rita... Bolje bi ti stajalo... Sto si promenio nick'??? Vise nisi Balthazar :razz: :razz:
  13. Vidi! Rendzer se javlja!!! :pivopije: :pivopije:
  14. T_y_p_h_o_n

    Deus Ex

    Ko je najveci "smeker": J.C. Denton Paul Denton Walten Simons ????????????????
  15. T_y_p_h_o_n

    Deus Ex

    Jel igrao neko? Ako jeste voleo bih da cujem komentare? Pogotovo na pricu...
  16. Ti bi se osecao... Mozda bi se i perkan osecao... Dunno!!!
  17. Ja ti dodjem kao neki zaludjenik za fiziku, pa stoga... fizicki fakultet...
  18. A sta ucis iz fizike 1 sada? (vidis: mogu da ovako opasnu fensi metal temu pretvorim u strebersku!!!!! )
  19. Sta je bilo sa anti-westernima? Vidim da filmove tog zanra retko ko pominje... Verovatno zato sto su slicni ko i ovi drugi... (Ja mislim da Silverado upada ovde) Jel neko gotivi stari klasik: Sedmorica Velicanstvenih?
  20. Imam ja snimljene na kasetama sve te vesterne sto su bili na RTS i na Politici tako davno... VCR je keva!
  21. Clint je definitivno car bez ikakve dileme ,ali ja sam se ponadao da neko ima nesto da kaze o starijim western klasicima... (Bilo jednom na divljem zapadu, Silverado, Sedmorica velicanstvenih itd...)
  22. Ako studiras fiziku, onda se verovatno od ove godine vidimo na faksu...
  23. Pise se "RISE", a ne "raise" I stvarn ne znam na koga te podseca... Meni je poprilicno jedinstven... A znam da ne podseca na metallicu, nego sam morao da na brzinu iskenjam nesto da ispadnem pametan...
  24. Ti mora da se salis!!!!! Njihov religijski sistem je kompleksniji od bilo kog drugog u starom veku... Oni su prvi narod koji je uveo svestenstvo kao aristokratiju i povezao ljudsku figuru sa bogom... Jeste, brinuli su se za Nil naravno, ali tu ima jos tolko drugih stvari koje se kriju ispod povrsine... Mislim da bi pre nego sto izbacis takvu tvrdnju trebalo malo da se informises...
  25. Pa kad peva cisto mene podseca na pevaca iz Evereve-a, a kad peva grubo tu vuce na metallicu, ako se slazes...
×
×
  • Create New...