Jump to content

metallicus

Iskreni članovi
 • Posts

  481
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by metallicus

 1. Narode potreban mi je besplatan parking blizu Kalemegdana.
 2. Povdom nemilih događaja vezanih za UW fest neko reče za Jurasa "On da organizuje Tomsonu koncert u Čavoglavama i to bi propalo"
 3. Kod mene ja album proradio nakon 5-6 dana.BE i PM na početku su mi se činili kao prosječni albumi,a nakon 5-6 dana oduvali su me.Novi album nas sve redom šalje u pizdu materinu.Zbog tehničkih problema propustio sam sam za vikend svirku u Županji.12-og aprila sviraju u NS to se ne bi smjelo propustiti.
 4. Novi album http://www.youtube.com/watch?v=YarFOyOHJb8&list=UU6PuR3V6S9BKGFYC7DPuNXA
 5. Svirka je jebala staru isto kao ona iz 2011-te samo je tada repertoar bio bolji.
 6. Ma nek sviraju šta hoće samo nek zvuk bude prejeben kao onomad u SKC-u. U Elm Streetu svira neki Perković.Garant on i Tomson imaju nekog zajedničkog pretka.
 7. Prema informacijama organizatora Zlabog Promotions, a koje prenosi Nocturne magazin, te dve večeri publici će se predstaviti The Stone (Beograd), Bombarder (Beograd), Concrete Sun (Novi Sad), Decrepancy (Jagodina), Deadly Mosh (Kragujevac), Claymore (Lazarevac), Styptic (Niš), A|Symmetry (Beograd), Obscured (Novi Sad), Zloslut (Beograd), dok će još nekoliko zvučnih imena, zajedno sa lokacijom održavanja festivala, biti objavljeno u narednom periodu. Karte za ovaj, svakako nesvakidašnji festival, koštaće 600 dinara za jedan dan, odnosno 1000 dinara za oba dana, a u prodaji će se naći 10. februara (Felix Shop Beograd, Mungos Shop Novi Sad).
 8. Tako nekako oko 350 ljudi.Za domaći metal bend odlična posjeta.Meni još zuji u ušima...
 9. Svirka je bila ubitačna,iznad svih mojih očekivanja.Mislio sam da će biti više raje 40+.
 10. Satnica: 20:00 - Otvaranje kluba 20:40 - Space Eater :rockdevil: 21:20 - Kuga :rockdevil: 22:00 - Heller :rockdevil: :rockdevil: 23:30 - Kraj programa
 11. https://www.facebook.com/pages/Heller-Band/629525217088331?fref=ts
 12. Planiraš platiti 75 ojra za fotku sa IE? Kontam da te karte nemaju nikakve veze sa organizatorima,nego isključivo sa menažmentom benda.Ako hoćeš da ih upoznaš onda platiš.
 13. Prije 20 najaviše promo cijenu do 1 novembra,a karata još uvijek nema u prodaji.
 14. Tek nedavno sam saznao za ovaj klip
 15. Vidio sam vas na bimu pred kraj koncerta. Koncert je bio odličan.Ipak teško da će mi ijedan IM koncert nadmašiti onaj osjećaj iz Bg Arene.
 16. Mozda se i sretnemo sutra.Ja sam na licu mjesta.
 17. RF je najavio odlično metalno veče.Jason i svita takođe odlični,samo prekatko su svirali.Nema veze bar sam vidio Jasona i ispunio još jednu životnu želju.Slayer kao i uvijek brzo,žestoko i beskompromisno.Još uvijek mi zuji u ušima.Posjeta iznad mojih očekivanja. Tokom Jasonovog nastupa neki tinejdžer je pao ispred mene i nije mogao stajati na nogama,te sam ga predao obezbjeđenju.Nadam se da se sve dobro završilo. Kada je murija rastjerala ljude oko Arene otišli smo do turbuseva i od nekog lika saznali u kojem busu se nalazi Slayer.Nekako smo ga "ubjedili" da ih zove vani kako bi se slikali,međutim bend nije izašao.Ili nas je lik ispalio ili oni nisu htjeli da izađu.Uglavnom bili smo kod pravog busa.Vrata su bila otvorena i vidjeli smo Arayu kako šeta po busu.Da smo ga zvali možda bi izašao.
 18. Gunsale odličan,CC propustio zbog blejanja sa Lazom. Airbourne je još jednom odradio ultimativnu rnr svirku.Zvuk me uzeo sebi tako da sam zatvorenih očiju ispratio koncert.Ne znam šta je Joel izvodio po bini,samo sam u jednom trenu vidio da razbija limenku o glavu.Ko nije bio ima za čime žaliti.Klub je bio dobro popunjen,po mojoj procjeni bilo je 500-600 ljudi.
 19. Kontam da će biti 2500-3000 ljudi.Po meni sasvim dobra posjeta za Slejer u Srbiji.
 20. Likovi su nenormalno dobro uživo.Prava rnr fešta. U koliko sati počinje koncert?Ima li predgerupa?
×
×
 • Create New...