Jump to content

dulebass

Članovi
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

dulebass's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

0

Reputation

  1. Sto se tice mog basa mozes da vidis kada odes na slike na www.myspace.com/fullmoonbend. Ima jedna slika. Znamda je jeftiniji od ostalih a tvrdim da nimalo ne zaostaje za drugima i samo iz pristojnosti necu reci da ne radi bolje. Ovaj bas nije nista u odnosu na neke gitare koje je radio. Sto se tice cene, meni je izasao u susret jer mi je pravio levoruki bas a znao je da nigde necu moci da kupim isti sa dobrim odnosom kvaliteta i cene, pa je ispalo toliko koliko je, mada ne verujem da je skuplji. Mada, sve zavisi od toga sta hoces. Ja sam uzeo super mahagonij drvo. Ti mozes da uzmes sper plocu pa ce jeftinije da bude . Cucu se s njim uskoro da napravi prezentaciju ili katalog svojih gitara.
  2. Ima u Smederevu lik koi pravi gitare i naravno bas gitare. Meni je napravio bass. Izaslo me sve ukupno oko 550 evra. Fenomenalno pravi. Uskoro ce se cuti za njega. Nema ni sajt ni my space iako godinama radi. Tek treba da se baci na reklamu jer ionako ima dosta posla. Ako nekog zanima, mogu kontakt da ostavim. Sto se tice tog basa koji je meni napravio, nema ko se nije odusevio kako je precizno uradjen i kako zvuci.
  3. Nikako. Za zvuk je pored magneta potrebno kvalitetno drvo.
  4. Gitarista i basista traze ostatak benda (dakle, pevac, bubnjar, klavijaturista) za rok, bluz tipa Smak, Generacija 5, Dire Straits... Novi Sad.
  5. Pozdrav svima. Jedan moj drugar hoce da kupi gitaru pa se obratio meni. Ja, kao basista, se ne razumem bas mnogo. Dakle, radi se o elektricnoj gitari do 250 evra, novoj. Njemu se svidja ibanez GSA60. Sta mislite o toj gitari? Ima li bolja za te pare? Pisite sve predloge. Pozdrav i hvala.
  6. Brate YYZ je najbolja pema Rush-a! Ako ti se to ne svidi, nemoj uopste da ih slusas! Pozdrav!
×
×
  • Create New...