Jump to content

Trötter

Iskreni članovi
  • Posts

    94
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Fields

  • Gender
    Male

Trötter's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

0

Reputation

  1. zainteresovao si me za sweet leaf obradu, pa sam pogledao na metal-archives, ima jedan review tog singla, i lik kaže nešto kao ''dobro su obradili sweet leaf..'' tako da pretpostavljam da nije fake.. što pre ću da potražim desperate cry, to bi bilo zanimljivo čuti, s obzirom da mi je symptom of the universe obrada mnogo dobra.
  2. imaju još jedan takav na kome su svirali i only happy when it rains (obrada na garbage) i turn the page.. žao mi kad slušam te akustične koncerte što više ne sviraju rock, hetfieldov glas dušu dao za neki južnjački rock..
  3. upućujem molbu da što pre skineš to sa dvd-ja i uploaduješ negde, te postaviš link ovde.
  4. ali je studijska verzija mnogo bolja, ubacili 3-4 gitare, uživo to ne mogu da ponove.. ja bih pre voleo da čujem the prince i am i evil, ali celu, sa solažom..
  5. ako ovako nastave, ovi će da odsviraju ceo garage inc na evropskoj turneji sviraše blizkrieg, the prince, helpless, breadfan, the wait, too late too late, am i evil, a evo prekjuče i killing time..
  6. te njihove obrade motorheada imaju mnogo dobre solaže, slušam ih barem jednom mesečno sve 4 isključivo zbog solaža (riffovi su mi dosad dosadili).
  7. Trötter

    Slayer

    možda bi mi show no mercy i bio njihov najbolji album da araya ne peva onako piskavo... ovako reign in blood
  8. a jel znaš šta svira obično svira the answer? jer ako sviraju mnogo stvari sa novog albuma, onda i neće da bude toliko dobro. ja bih bio najsrećniji kad bi odsvirali ceo rise, ali zadovoljio bih se i samo sa under the sky, come follow me, leavin' today i into the gutter
  9. ja imam neki malo stariji, i tu je solažu sasvim korektno odsvirao, verovatno mu je bio loš dan jedino sam na whiskey in the jar primetio da je zasrao solo. a vokal je ok na novim snimcima starih pesama, naravno bolji je na albumima, ali.. jedino stvari sa blacka uništi pevanjem (load/reload i mogu da prođu, al' opet, bolje su studijske verzije).
  10. danas se valja napiti bonu u čast
  11. meni te stare stvari poprimaju novu dimenziju sa totalno nadrkanom distorzijom koju metalika ima trenutno.. više i ne slušam njihove thrash albume, samo ovo što sviraju uživo. bukvalno sve sa justicea zvuči 3x bolje. a nove pesme su mi bolje na albumu, nego uživo..
  12. preporučujem svima da skinu audio snimke sa prošlogodišnjih turneja (ima skoro sve sa live metallica na warez-bb.org, pa potražite), neverovatno je kako neke pesme zvuče uživo (blackened ).
  13. a jel se zna ko im je predgrupa? piše na wikipediji da je the answer za ceo Black Ice World Tour, al' mi je malo nerealno da ću da vidim 2 toliko dobra benda iste večeri, maltene ne znam koji su bolji (doduše. da je bon još živ druga priča bi bila)...
  14. naručio sam juče kartu od 5500 na eventimovom sajtu, poslali mi mail sa brojem računa na koji treba da se uplate pare (što planiram da uradim u utorak)... danas vidim da ''trenutno nema kontingenta'', pa me sad strah da neće da mi pošalju kartu ako im uplatim. jel je to sigurno rezervisano?
×
×
  • Create New...