Jump to content

Andrija Smith

Iskreni članovi
 • Posts

  3422
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Andrija Smith last won the day on April 16 2012

Andrija Smith had the most liked content!

2 Followers

About Andrija Smith

 • Birthday 06/02/1993

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Location
  dj

Profile Fields

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

13122 profile views

Andrija Smith's Achievements

Master of Metal

Master of Metal (2/6)

440

Reputation

 1. Prodajem 2 pedale, 3 godine nisu korišćene i kao nove su. Dunlop CryBaby 535q wah (slika http://puu.sh/2lSro). 120€ Line 6 Über Metal (slika http://puu.sh/2lSsJ). 50€ Ako je ko kojim slučajem zainteresovan za obe pedale dao bi ih za 140. Beograd. Kontakt tel: 063/177-17-37. Molio bih samo porukom da se javljate. Pozdrav.
 2. Znao sam da će ovo praviti jer je bilo objava i ranije, ali nisam znao da je tako blizu. Zbog toga sam je i kupio.
 3. Novost koja me je obradovala više od bilo kog announcementa, možda ikad. http://store.steampowered.com/news/7842/ Nadovezuje se na priču o valveu.
 4. Stvarno bih rado sjeo i napisao dugačak post zašto volim Valve i GabeN-a (no hetero) ali oči me bole od pola dana provedenog u rudniku. Mislim samo da ne možeš tek tako da zanemariš Team fortress sa mnogo aktivnih igrača i CSS sa još više. Valve ima malo igara ali sve dominiraju svojim žanrovima (ili stvaraju novi žanr za sebe). Pa čak i taj steam je unio revoluciju u gamingu. Što se tiče DLC-ova, mislim da mogu da budu dobra stvar, ako stvarno osvježavaju neku online igru i nisu preskupi. Z Battlefield znam da ću vjerovatno kupovati DLC jer je igram podosta i tu mi je drago što izlazi uopšte. Primjer dobre up and rising firme je definitivno Mojang, ali viđećemo kakvi su kad izađu ove nove planirane igre.
 5. http://www.gametrailers.com/side-mission/2012/04/23/read-valves-new-employee-handbook-if-you-want-to-feel-bad-about-your-job/ Ko jebe HL3 (nije da ga ne očekujem željno ali...) kad izbačuju gotove proizvode, za razliku od ostalih kompanija. Nisu DLC-kučke, nerijetko ga daju i za džabe, igrama ne trebaju pečevi na dan izlaska igre, ne kurcobecaju se i ne tuže male kompanije zbog gluposti (khm bethesda khm).
 6. Za tebe znam jer si mi reko al reko da pitam opet možda ima još ko.
 7. Ma jok, prvi put pitam, ali pričalo se nešto o tome na nekoj od tema ili strana ove teme. A društvo imam ali je uvijek the more the merrier.
 8. Igra li neko minecraft?
 9. najbolja kompanija na svijet je Valve.
 10. E jebo mater, propuštih chpwn-a jer su mi pod2g i i0n1c ispamovali feed. Ništa, nadam se da neće biti mjeseci kao što kaže.
 11. hahaha, vrh za nagradnu igru. I ja sam na 5.1, tako da smo u istom sosu što se jailbreaka tiče, poluđeh. Probijen je ali još neće fukare da izbače. Eo dobrih vijesti koje sad viđeh, ovo je tvitovao jedan lik što je mudo u JB biznisu: News: we have all exploits required to do a new jailbreak. I'm working on bypassing ASLR at bootup.
 12. Kolko para, đe, kako, ako nije tajna. Ja magarac kupih dvojku 10 dana prije izlaska ovog, tješim se da skok i nije toliko velik kao sa jedinice na dvojku, osim tog displeja koji je fenomenalan. Normalno i A5X čipa ali on već i ne pravi ooogromnu razliku. Što se tiče multitaskinga (odma da se ogradim ne znam kakav je na androidu), jesi enejblovao 4 and 5-finger gestures?
 13. Ma radi on lijepo samo što ton ponekad nestane. Pročitao sam da treba da disejblujem HyperThreading i da će to vjerovatno riješiti problem, ali koliko god mi se igrao ne cima mi se oko toga.
×
×
 • Create New...