Jump to content

The Decapitator

Iskreni članovi
  • Posts

    63
  • Joined

  • Last visited

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Location
    Beneath The Remains

Profile Fields

  • Gender
    Male

The Decapitator's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

0

Reputation

  1. хаха, колико га само боли кара....и како се оном лику бесрамно испрдео поред фаце док је овај јео сендвич мени можда највећа победа кад је брадоња засвирао Каубоје из пакла на оној "тамбурици"
  2. ne mogu da ne spomenem kako je bas lepo izražen, mnogo mi se sviđa na početku Behind The Sun-a kad upravo bas krene da vozi....aaaaaa edipovsko jebanje mame!
  3. može usput i nagrada za najgori facial hair u istoriji. Ne samo ovaj, već za svaki njegov pokušaj uzgajanja iste.
  4. мени ништа посебно ова порталчина...ко да сам попио лимунаду.
  5. ја нешто нисам пратио развој ситуације од издавања првенца, па нисам ни знао да је ориђиђи певач здимио из бенда... ..сад сам у'ватио да преслушам нешто са овим новим певачем и искрено не свиђа ми се уопште. Све ми на неки педерлук вуче јебем ли га...можда ми треба времена да се навикнем.
  6. šteka mi ovaj mobilni net, otvara već 10 minuta, pa sam mislio da neko napise ako zna, da se ja ne patim ovde. i bilo bi stvarno lepo kad ne bi bilo pametovanja i kenjanja uz to.
  7. koji datum je najavljen za Bulgariju? ...jel' ima nešto za Hungariju, kao Budimpešta ovo ono?
  8. kontam da je Behind The Sun najbolja stvar koju sam čuo od Močugara....ikad odma' posle i Demiurge i Marrow i Swarm i manje više ceo album.
  9. Jel' moze neko da postavi ponovo LIVE CONTROL, pojavljuje mi se neki error, ne mogu da skinem :/
  10. JBG, ja slusao samo Nemesis, i to ko druga na playeru.....ono, skroz do jaja, svidja mi se taj zvuk......jel' moze neko da postvi link za Incorporated album....cuo sam da je do jaja, pa bi hteo da poslusam.....
  11. Brate, koja je lozinka za ovo, JBG, moram ponovo skinuti, sve se izbrisalo JBM ti kompjuter i Windows i sve u pi*du materinu.....
  12. A silovanje veverica se kaznjava zatvorom... :lol: :lol: Ne znam, previse mi zvuci kao "ubrzan Resurrection". Ne mogu da ne primetim onu C.C. ( Staring Through The Eyes Of The Dead ) foru sa legatom u prvoj pesmi ( a cini mi se da je ima malcice i u drugim stvarima ), a bas to nisam ocekivao od njih....OK zvuci, ali sam to mnogo puta cuo....naravno riff nije identican kao kod Cannibala ali jaaaako vuce....barem meni....
  13. Hahaha...moj co'ek :pivopije: :pivopije: a sto se tice poredjenja The Gatherning-a i The Formation Of Damnation-a i ostalih albuma, ja sam svoje misljenje vec napisao, novi album je posle The Gathering-a po meni najjaci koji su napravili, riffovi rezu, bubnjar ga drobi samo tako, a Chuck Billy-ja da ne spominjemo..........ali ni jedna thrash pesma nece stici D.N.R. po mom misljenju. To je besmrtan riff i celokupno gledano, mozda nije teska za svirati, ali zato jebe zguza celokupnu diskografiju Metallice i Anthrax-a....ta pesma mi u potpunosti opisuje kako Testament treba da zvuci........jednostavno nemam reci za tu pesmu, jebe mamu i mamine, mame, mamu......eto da se tako izrazim..... Ja naravno postujem i drugacija misljenja, neki misle da je Testament najbolje zvucao na The Ritual-u ili na Low-u....ali meni je The Gathering vrhunac Thrash-a, a D.N.R. jedna od najboljih stvari u celokupnom metalu.......mada moram priznati da je naslovna numera sa novog albuma zesca prziona i svakako, po meni, jedna od jacih koje su napravili.... Sad kad krene pljuvanje..... :glare: :glare:
×
×
  • Create New...