Jump to content

djoksi

Iskreni članovi
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by djoksi

  1. Evo par slika gitara koje sam radio. Prva je skoro zavrsena a druga Ibanez Jem je u fazi izgradnje... Ostalo je namestanje pragova i spajanje vrata i tela... I druga I kako bi otprilike izgledalo sa maple fingerboard-om dok se ceka Rosewood
  2. Ja mislim da u Mitrosu imas Ibanez Seriju S,bar mi se cini da je bilo!
  3. Nasao sam i javor!Ostalo je jos samo da nadjem rosewood za fingerboard mada ako ga ne nadjem narucicu preko neta.
  4. Moguce,probacu da proverim ponovo!
  5. Da li neko zna gde mogu da nadjem parce javora dovoljno za vrat i rosewood za fingerboard i koliko to kosta otprilike?Jasen za telo sam nabavio ali ovaj javor je kod nas izgleda tesko naci!Da li moze neko drugo drvo da se koristi kao zamena za javor tj. od cega se jos pravi vrat? Unapred zahvalan!
  6. Jebote,ovde se svi loze na Flaying V gitare! Sta je sa dobrim starim Gibson Les Paul?
  7. Meni je dobar moj Boss ME-50,sasvim zadovoljavajuca spravica.
  8. Ko je vlasnik te gitare?Opasno izgleda!
  9. Zna li neko koliko otprilike kosta izrada vrata gitare i ko to radi kod nas?
  10. Zna li neko mozda koliko kosta izrada vrata gitare i ko radi to kod nas?
  11. Koliko vidim,pola nase gitarske scene je pocelo sa Jolanom!Tako i ja s'tim sto je moja bila nova,bila je kopija telecastera i bila je tvrda kao djavo npr ako sviras dva sata onda odmaras dva dana!
  12. I ja sad planiram da uzmem nesto drugo ali Lead Star ostaje kod mene a kad joj dodje vreme okacicu je na zid,jer ipak kod mene je desetak godina i nekako sam vezan za nju a pare za koje moze da se proda,ako uopste moze,su smesne!
  13. Ja sam je kupio novu pre nekih 10 godina u tadasnjoj robnoj kuci.Gitara solidno radi i ima dosta mekan vrat.Znam da je na Lead Star-u svirao gitarista iz Atheist Rap-a i da je to sasvim zadovoljavajuce zvucalo i to je sve sto znam o njoj
  14. Imam Lead Star gitaru ali ne znam nesto preterano o njoj,cak i na netu nisam nasao neku specifikaciju o njoj tako da ako neko zna nesto o toj gitari ili jos bolje ako je imao nek napise nesto.Ko je proizvodi,kolika je cena itd..
  15. 1.Joe Satriani 2.Steve Vai 3.Steve Morse 4.Slash 5.Dave Murray Svi su kraljevi na svoj nacin!
×
×
  • Create New...