Jump to content

med.tehnicar_PIERCER

Članovi
  • Posts

    0
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by med.tehnicar_PIERCER

  1. MIKRODERMALNI IMPLANTI (dermal anchor)
  2. Ma ok,nije mi bila namera da vredjam bilo koga ali su prvo napali mene. ma u svakom slucaju nije mi do bilo kakve rasprave,a i nemam kome ja da dokazujem bilo sta. U svakom slucaju puno srece u buducim bushenjima.
  3. hipertonicnost i osmoza su mi dobro znani,a neznam kako kod zivotinja,ali u humanoj medicini se fizikalna medicina vezuje za rehabilitaciju,i tacan je utica toplih rastvora kao oblog,mozda kod upale zglobova,dok u hirurgiji vladaju neka druga pravila. kakve veze ima topao rastvor sa ranom,ili sa piogenim mikroorganizmima,piercing je rana dok je u procesu zarastanja. Mada radite sta god,samo sam hteo pomoci posto svaki dan vidjam takve i slicne stvari!! ! A ako je nekome bitna moja slucajna pravopisna greska,OK,neka odbaci celokupno pisanje na temu lecenja piercinga. A ako je nekome zasmetala moja slucajna pravopisna greshka,Ok,neka odbaci celokupno pisanje o piercingu. Bushite se gde hocete,kako god hocete, i sa cim god hocete. a kazu babe da je dobra i svinjska mast za sve pa probajte i tako. poz
  4. Slani rastvori nemaju nikakva asepticna,ili antisepticna svojstva,ali ako je vama pomoglo onda ga necemo dirati. A i info za neke,da je odbacivanje nakita od strane tela,jedan proces,a kada je nakit tezak i optereti piercing to je sasvim druga stvar i nema veze sa onom prvom.tako da se to nemesha,da nema zabune.
  5. Dobro mi je poznata cinjenica da nemoze svako da odrzi piercing,i da telo odbacuje nakit,ali kazem da i to moze da se prevenira. iza sebe imam gomilu piercinga,raznih delova tela i ni jedan nije odbacen. a slani rastvori kao metod odrzavanja piercinga,neznam samo odakle ta metoda.
  6. svasta cu ja cuti,sto pametno,sto ne. nauka nema sta. a odbacen pupak,malo bolji nakit i Punch&Tapper
  7. U svakom slucaju tip koze i sklonost ka stvaranju oziljnog tkiva je veoma bitan faktor. tako da sta ce pomoci,i koliko ga mazati je individualno. a opekotine su sad nesto drugo. poz sa plastike
  8. Neverujem da ce sada bilo sta da drasticno utice na oziljak,posto je vec potpuno formiran posle toliko vremena. Radim na plasticnoj hirurgiji. Jomelop E moze ali kod nas ima gomila falsh tog melema,trazi da je original Saljicev,mada moja preporuka Contracttubex krema,ili jos bolje Dermatix gel. a u odnosu na finansije vidi sta ces od toga. mada kazem sumnjam u neki veliki napredak.sem kod nas na operaciju. a sad evo malo reklame. radimo pierc,uskoro anchor,ugradjujemo sise,klempave ushne skoljke,krive noseve,povecavamo male dick-ove,i jos svasta ponesto. poz
  9. nikakav alkohol a narocito ne aceton na genitalni pierc tj.ni na jedan pierc nikako to dvoje. zavisi sta ti se deshava,tako i zavisi sta da stavljas od antibiotika. Dermal anchor uskoro kao i scaring.
  10. U pitanju je Novi Sad,a ime firme uskoro,u procesu je otvaranje. Piercom se bavimo godinama,a uskoro krece i derm.implants cim stigne veca kolicina nakita.
  11. Uskoro kod nas najveci izbor body piercing nakita,svi materijali (steel,niobium,titanium,gold,organic,bioflex,acrilat,)u svim oblicima i dimenzijama,kao i nakit i ugradnja mikcrodermalnih implanta.
  12. stavljaj stanicid i garamicin mast!pomesas obe i mazi sa tim,a ispiraj bez obzira na mazanje sa Octenisept rastvorom.a kad ne ispiras stavljaj mast.
  13. poz svim ljubiteljima piercinga,narocto DF. lepo lepo,i svasta pametno procitah ovde.
×
×
  • Create New...