Jump to content

SlaughterGirl

Iskreni članovi
  • Posts

    65
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by SlaughterGirl

  1. Ako nekome trebaju karte: http://www.yumetal.net/forum/topic/41689-ulaznice/page__view__findpost__p__2512660 Ja sam nazalost sprecena da odem
  2. Moje dosadasnje zarade i cetvra isplata sa ove igrice:
  3. Evo i ceka sa AlertPay-a za one koji do sada nisu verovali: Moj prvi cek: Precrtala sam samo svoju adresu (da slucajno nekome ne padne na pamet da mi salje ljubavna pisma )
  4. Pocela sam da ulazem po 5 DT$ mesecno u Viscount (tako dobijam 20% vise od koverzije zlata) i evo kako to sada izgleda iz meseca u mesec: Takodje stigla mi je i treca isplata na AlertPay Evo sve tri: Takodje sam trazila i cek sa AlertPay-a, tako da bice i toga za one koji ne verjuju u cinjenicu da se na internetu moze zaraditi na ovaj nacin.
  5. Jos jedna isplata primljena! Zarada po mesecima (avanturama) Isplate na AlertPay Vise informacija o igri Pocni da igras
  6. Da li je neko bio na novogodisnjoj svirci ovog benda u Kraljevu na trgu? Ako vas ima, da cujem kako ste se proveli? Meni je bilo
  7. Moja zarada u Decembru = 12.469 DT$ = 8.73 evra Zarade po mesecima (avanturama):
  8. Na sajtu postoje razne igrice (ili igre - isto mu se `vata), a na forumu se diskutuje o svim igrama (ili igricama) koje su ikada napravljene, tj bilo kog tipa. Znaci postoji tema za diskusiju o World of Warcraft, a takodje postoji i diskusija o Minesweeper...
  9. Otvoren je novi forum za sve one koji vole da igraju igrice. Bilo da volite RPG's ili FPS igre, MMO igre ili obicne arkade, ovo je zajednica za vas. Sve sto biste ikada pozeleli: Besplatne arkadne igre, igre za download, kao i forum prepun informacija na kome biste mogli ucestvovati. Pridruzi se i ti "Ujedinjenoj Gejmerskog Zajednici"
  10. Dungeons & Treasures @ blogger
  11. Jesi, hvala. Nadam se da ce ti se igrica dopasti. Ako imas neku nedoumicu u vezi igre ili ti treba neka pomoc, postoji opcija "MESSAGE" pa se javi.
  12. Ne bih ti preporucila da se trosis na referale, ja na bux.to cekam ispatu vec dve godine i nista. Dungeons & Treasures me je isplatio u roku od 24h od kako sam trazila isplatu.
  13. Ovde se ne klikce ovde se igra. I ima `leba samo se treba potruditi.
  14. Moja zarada iz avanture u avanturu (iz meseca u mesec) DT$ su Dungeons & Treasures dolari 1 RT$ = 1 euro Greska u brizini 1 DT$ = 0.7 euro
  15. Nisam primetila da je neko pomenuo:
  16. Koliko ja znam poticu iz Gothland-a, koji se nalaze na jugu skandinavije, pa su kasnije u 2. veku presli Balticko more. Istorija takodje kaze (a ona cesto laze) da poslednji podaci o posojanju ovog plenema datiraju iz 12-og veka. Tako da je jedino sto je iza njih moglo ostati je arhitektura. Hvala na smernicama, pronasla sam odgovor u Wikipediji (iako je mnogi kao izvor informacija ne vole) "Naziv "gotika" zaveli su italijanski humanisti koji su je POGRESNO spajali sa "Gotima" čije se umetnost smatrala varvarskom i ovo doba su označavali kao "mračno doba" srdnjeg veka a samu gotiku su smatrali umetošću "bez svakog dobrog ukusa". Neki arhitekti su imali velikog shvatanja za značaj gotske arhitekture (kao Frančesko Boromini) i njihova dela u kojima su upotrebljavali gotske elemente su ponekad neispravno svrstavana u tzv. baroknu gotiku. Gotika je uopšteno opet bila primana u 19. veku kada su se rekonstruisala gotska dela i u to je doba gotika bila proglašena u Nemačkoj za "nemački narodni stil". U 19. i 20. veku pojavio se i umetnički pravac pod imanom novogotika koji se razvijao u Engleskoj i SAD i inspirisao se delima gotike." Odma` sam provalila da je tu nesto pogresno i da se tu nesto neslaze, posto meni ti stari Goti ne deluju toliko mracno. Ali, eto, ti italijani se zajbali, pa se sad sve sto je mracnije od standardnog zove gotika.
  17. Mrzelo me da procitam sve postove (ima ih mnogo, pa bi to bila nemoguca misija ili bi trajalo godinama), ali onoliko koliko sam procitala (malo pocetka, malo sredine, mlao kraja ) izgleda mi da se svih ovih 5 godina koliko postoji tema vrti jedna te ista rasprava oko toga sta jeste a sta nije gothic (bilo da je u pitanju muzka ili stil odevanja) i o tome da li je taj stil smesan, koliko je kvalitetan, da li je to umentnost ili kvazi-umetnost... Mene interesuje jedna stvar, koju ovde niko nije objasnio (a ima toliko pametnih) a to je zasto se ova subkultura (ili Gothic kao vrsta muzike ili stil, nebitno) bas tako zove? Kakve ona ima veze sa Gotima sa pocetka ovog milenijuma? Ne postoji mnogo pisanih izvora o ovom germanskom plemenu jer su uglavnom bili nepismeni, tako da se i ne zna puno o tome kakva im je bila poezija, kako su se oblacili... Pa me interesuje kako je doslo do toga da se sve ono sto danas svrstava u gothic subkulturu okarakterise i nazove ovako? Sto se stila oblacenja tice jedino sam uspela da nadjem sliku ostrogotske kraljice Amalasunthe i uporedila je sa danasnjim gothic stilom... E sad nek mi neko objasni zasto danasnji gothic stil podrazumeva crnu kosu, kad su ljudi iz skandinavije (odakle goti poticu) uglavnom ridjokosi?
  18. Ne, ne... mislila sam ako se igra svaki dan (to je oko 15min dnevno), ako se nista ne ulaze i ako se nemaju referali moze da se zaradi oko 1$ za ceo mesec. Za vise se mora vise potruditi, kao i u svakom poslu, ali ovo ipak nije posao vec vise zabava.
  19. Nema reklama, ali clanovi ulazu novac ako zele da promene rang viteza u baron, kralj..., ako zele da igraju vise u toku dana... Tako se ulozen novac deli svima koji su igrali igricu u toku meseca pre tome koliko su zlata sakupili. Ako se igra bez ulaganja i referala, svaki dan moze da se zaradi oko 1$ mesecno (znaci da ima neko ko ulaze a ne upe da igra )
  20. Mala izmena... Isplate vise nisu preko Moneybookers-a, vec preko AlertPay-a. Dobila sam prvu isplatu na AlertPay. Za one sumljicave evo dokaza:
  21. Ja u kupacem + pareo rucne izrade (mojim rukama)
  22. Meni je zanimljiva. Grafika je na najnizem nivou, al to je dobro ukoliko neko ima slabiju konekciju, pa se brze ucitava. Vise o igri Dungeons & Treasures u ovom topic-u: Dungeons & Treasures topic
  23. - Win gold by finding chests in the dungeons and by playing different games on the site. - Each month the characters are reset to zero and the winning golds is converted into US$. - When you reach a minimum of $10 dollars US you can request a moneybookers payment. - Win more gold and cash with the bonus games : Jackpot, Treasure Hunt, Jousts, Contest Quest and others... Sponsoring your friends and win until april 2009 : 30% of their earnings, 15% of their earnings referral and 5% in their under referral.
  24. Online avantura: Dungeons & Treasures
×
×
  • Create New...