Jump to content

Belegurth

Iskreni članovi
  • Posts

    96
  • Joined

  • Last visited

About Belegurth

  • Birthday 08/15/1988

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Location
    Beograd

Profile Fields

  • Gender
    Male

Belegurth's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

-2

Reputation

  1. Belegurth

    Tattoo

    Želeo bih da tetoviram dlan ruke ali na raznim forumima kažu da će se brzo skinuti a i da boli pod krv. Na drugim mestima kažu ljudi da im ostaje trajno ali da mora dublje da se ide a ovaj lik ( http://www.bme.com/tattoo/A20314/tatexper.html ) je radio nešto što ne kontam ali je izgleda uspelo. Moje pitanje je koji studio u beogradu bi ovo mogao da odradi?
  2. http://bum.net/pics/batchu.jpg previse, prosto previse...
  3. Vec se dva dana smejem ovom cudu http://www.gosuflavour.com/2009/03/photoshop-plz.html Mislim da mi je u top 5 najsmesnijih stvari sa neta. Pogledajte sta se desava kad trazis pomoc na forumu
  4. Eh ti patuljci i njihov night vision Mozda imaju i rendgenski vid ko Supermen?
  5. Resio sam - postajem an hero ( http://encyclopediadramatica.com/An_hero ) A mozda je to previse brza vrsta smrti? Mozda da probam ovako http://encyclopediadramatica.com/Bug_Chasers ?
  6. http://pellekalle99.awardspace.us/truegeneration.php budite i vi kvlt
  7. Uzo malocas kartu, broj karte je 112. Bice ljudi, bice
  8. Belegurth

    Generalna tema

    Ja sam za. Moze sledece nedelje?
  9. svako je danas komicar
  10. Jek zna neko kakva ce im biti playlista? Ne bih voleo da dodjem a da nemam pojma tekst neke pesme
  11. Belegurth

    Generalna tema

    @Trne-svetska mega faca Ja igram hogs of war konstantno. Nema bolje igre za hotseat
  12. http://uncyclopedia.wikia.com/wiki/Harry_potter - smejem se ceo dan http://uncyclopedia.wikia.com/wiki/Nobody_Cares
  13. Belegurth

    Generalna tema

    Pesimistican sam do zla boga. Voleo bih i ja da stvarno bude onako ali sumnjam. Cini mi se da je pre buducnost u onom cudu iz proslog SK-a, znate ono cudo sto lici na rajf sto ti cita neke talase iz mozga pa ih prevodi u komande. Jes da je za sada govno, al za par godina ce bolje verzije jebati kevu. Sad mi cale usao u sobu, odgledao klip sa mnom i samo rekao -To bese majkrosoft pravi?- Da. - Spijunirace nas sas tim, mamu im americku! Zdrava srpska paranoja na delu...
  14. Auuuu, ovaj ``sta koj kurac`` je stvarno car. Svaki klip mu zlata vredi. Al ovaj je najbolji . Kad opisuje ruke pa krene Cthuulu, Ryleh hahaha Evo jedan dobar- Čuvala baka sama na selu 2000 ovaca. Došla novinarka da napravi reportažu o tome pa pita baku: - "Recite Vi nama kako uspevate da sami čuvate 2000 ovaca?" Baka: - "Pa ja ti to radim celog života, navikla sam ja na to." Novinarka: - "A koliko vam teži jedna ovca?" Baka: - "Crna ili bela?" Novinarka: - "Pa recimo bela." Baka: - "30kg." Novinarka: - "A crna?" Baka: - "Pa isto." Novinarka: - "Dobro, a koliko mleka daje jedna ovca?" Baka: - "Crna ili bela?" Novinarka: - "Pa recimo bela." - "pa 2 litra." - "A crna?" - "Pa isto." - "Dobro, a koliko vune od jedne ovce?" - "Crne ili bele?" - "Recimo crne." - "3 kg." - "A bele?" - "Pa isto." Prsne novinarka, vozi je baka. Novinarka: - "Pa dobro, koja je razlika između crnih i belih?" Baka: - "Pa bele su moje." Novinarka: - "A crne?" Baka: - "Pa isto."
×
×
  • Create New...