Jump to content

Fritz

Iskreni Ĩlanovi
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Fritz

  1. ...ovi ljudi su najiskrenije i najextremnije ZLI ,mislim slusham u isto vreme Dimmu borgir i Hipocrisy i ne mogu ni prici ovima.... Skinny Puppy ZLI?!?!? mozda Michael Jackson? :roll:
  2. Skinny Puppy znace veoma puno za industrijal/electro revoluciju sredinom '80-tih i tokom '90-tih. Svaki album je bio bolji i bolji a atmosfera sve intenzivnija dok sve nije puklo tamo '96-te. Najbolje albume ne mogu ni da izdvojim posto su svi epski nastrojeni. A, da najgori je Remix Dys Temper koji je suvisan u njihovom opusu. Nikako to slusati prvo! Krenite hronoloski od '84-te sa Remission EP-jem. Pozdrav!
  3. boze, vi pricate o death in june k'o da niste ni culi za njih. zbog ovakvih polu-informacija puno genijalnih bendova je otislo po kurcu. u fazonu ''mislim da su....'' , ''nisam siguran...'' i sl... i bas nemaju naci tekstove, nego okultne i pretezno gay. a to su pricali o srbiji...da to nije mozda i istina? da, istina boli vise od sto lazi... mojne da otvarate teme o bendovima koje ne znate, preklinjem vas, tako samo sirite polu istine i dezinformisete ljude kojima bi se bend mozda i svideo.... peace on earth, war in heaven
×
×
  • Create New...