Jump to content

Milan

Iskreni članovi
  • Posts

    664
  • Joined

Everything posted by Milan

  1. Ja preleteo kad se pojavilo, planirao sam malo ozbiljnije to da preslušam pošto sam pročitao pozitivne kritike, čim se izbavim iz nekog poganog blacka što ga slušam ovih dana.
  2. Evo i Colosseum - Chapter 3: Parasomnia 2011
  3. Haha, super, pretpostavio sam da si cuo ali nisam bas mislio da si na "de si brate" sa njima haha. U svakom slucaju odlican bend i dobra vest za EP. Od Sule mi je odlican bio i Kosmonauts, jako mi se svidja taj fazon, moze li se taj Electric Moon vec naci na netu ili tek treba da izadje? Nisam ni ja fan regea ali ovo je fino upakovano i odlicno mi je leglo ali nije neka preterana steta ako se propusti.
  4. Dobre su ti preporuke, nisam cuo drugi i treci bend, i will see to it. Evo jednog interesantnog noviteta (koji me je upravo izvukao iz masivnog hangovera) Lionize - Destruction Manual Destruction Manual (produced by J. Robbins of Jawbox) finds the band continuing its exploration of the stoner-rock, funk and reggae landscapes. This twelve-song LP calls to mind classic reggae and rock albums with a decidedly modern spin. The band’s foundation on drums and bass are LaMel Randolgh and Henry Upton who hint at a rock-and-roll version of Sly and Robbie joined with the classic scorching Hammond organ and key sounds from Chris Brooks and the commanding guitar and vocal work of Nathan Bergman. Reggae heavyweights David Hinds and Selwyn Brown of Steel Pulse lend their vocal talents on the track Killers and Crooks as well as stalwart guitar work from Tim Sult of Clutch who also lends his talents throughout this record. Ne znam da li si cuo za bend Tia Carrera album Cosmic Priestess iz 2011, dobra svirka. Skoro sam poceo malo vise da slusam taj stil i sve vise mi se svidja. Download The gods of improvised psychedelic stoner jam rock released a new album and it is like a neverending psychedelic LSD trip! COSMIC PRIESTESS is Tia Carrera's fourth release overall and second for Small Stone Recordings and it was completely improvised and recorded live with an Otari MX-70 1" Tape Machine at the Home Studio in Austin Tx Jako mi se svideo Brain Wash od Sula Bassana & Modulfix, imam jos dosta cool albuma ali me strasno mrzi da pisem sada haha
  5. Ih Astrallise propustio si citav roman, krenulo je od doom preporuka, sad ima i tema. Meni se jako svideo bend jos od dema i Ep-a a onda je izasao album, pa su se sire narodne mase dokopale istog i poceo je shitfest, "ne znam sto toliki hajp "ovo ustvari nije nesto posebno" i ostala proseravanja. Super album.
  6. How will be called the forthcoming Klimt 1918’s album? For months, I am haunted by “The Sentimentale Jugend”, or “Die Sentimentale Jugend”. This is a clear reference to the homonymous band formed in 1981 by Einstürzende Neubauten’s Alexander Hacke and Christiane Vera Felscherinow a.k.a. Christiane F. author of the book “Wir Kinder vom Bahnhof Zoo”. This is not a musical tribute but rather a language infatuation (Sentimentale Jungend played cacophonous noise). I’m in love with the cold atmospheres described in the Felscherinow’s novel. I thought long of Berlin, I thought the memories that tie me to this city. There is enough material to write a concept album. For now, I wrote these words in huge letters on my Moleskine notebook: Sentimentale Jugend. The images flow from the words. The notes come with the remembrance. It will be a cold and solemn album, like a winter walk along the icy Karl Marx Strasse. http://klimt1918.tumblr.com/
  7. E, odličan album, slabo slušam tako nešto ali ovo mi se baš svidelo (uz Ghost) pa sam to spomenuo ovde, ima i link za album koji još "radi". Meni omiljena pesma Desert Rose, tu sam pesmu vrteo k'o nenormalan. http://www.youtube.com/watch?v=qQsO4T-TjLs
  8. Milan

    BM noviteti

    Brulvahnatu - Menstrual Extraction Ceremony 2011 Kib Sreng handles all vocals, instruments, recording and artwork. Recently joined Begrime Exemious (imali su dobar album prošle godine "Impending Funeral Of Man"). Ovo, šta god da je (but it made me moist) možete čuti ovde eternalobscurityrecords. To je najduža pesma, ostale su...ako ne i bolje.
  9. Milan

    Dredg

    Nova pesma The Thought Of Losing You
  10. Jos dva dobra izdanja u (recimo) tom stilu Locrian - The Crystal World (download) i Detritivore - Pakt
  11. Mozda Menace Ruine – Union of Irreconcilables, ima link posle recenzije.
  12. Explosions In The Sky - Take Care, Take Care, Take Care 2011
  13. Jebem ti, ne mogu da prestanem da vrtim ovaj EP Grey Waters - Below The Ever Setting Sun (2010) Featuring members of Woods of Desolation and Austere. With vast musical influences from metal to rock, Grey Waters moulds it into one to create a sonic medium of despair and loss. I Woods Of Desolation imaju dobar album ali to nije za ovu temu. http://www.youtube.com/watch?v=2ZF9QaJu5Zs
  14. Mogwai - The Singing Mountain (Music For A Forgotten Future)
  15. Jebem li ga, mislim da je srt (trebalo bi i sub) a bitno je i da film i prevod imaju isti naziv (npr. pulp fiction.avi pulp fiction.srt).
  16. Milan

    Jdownloader

    Probajte ovaj Free Rapid, koristim ga vec duze vreme i ok mi je, nije savrsen ali je mnogo "laksi" u odnosu na jdownloader. Jedino sto automatski ne popunjava captche na fileserve, filesonic, ifolder i sl, ne znam da li jd to odradjuje ali sad ima brdo tih 1click linkova a rapid, megaupload, mediafire, deposit rade odlicno. Mozda kao zamena kad ovaj zasere, jd je dobar ali mi tako izmaltretira racunar da sam ga batalio.
  17. @Grob : Same here, mada Morbid zna da pogodi odlicno u opisivanju pa pored toga sto mozes da skontas otprilike kako bi to zvucalo imas i po koji laughs uz to. Ne volim ni ja naprdjivanja i proseravanja u recenzijama, napisi otprilike pravac, par bendova koji su slicni i to je to, mada sad brze skinem album nego sto procitam recenziju. Jedna koju bih izdvojio kao najbolju je iz Butcherian Vibe-a a napisao je Petar Mihajlovic, svaki put kada pustim taj album prevrti se prica kroz glavu, genijalna recenzija. Njemu je bilo lako celoga zivota. Nikada se nije zalio. Nije bilo stvari koje nije mogao da uradi. To je uspevao tako sto od zivota nije ocekivao nista. Nije se precenjivao jer nije razmisljao o stvarima za koje se znalo da su teze od ustajanja iz kreveta ili zvakanja korice hleba. Sve sto je ikada probao, okoncavao je uspesno ne cineci nista. Soba je mirisala na koru pomorandze koja se susila na peci. U cosku, na golom parketu, lezao je i sisao palac. Po dzemperu koji je nosio nahvatala se piljevina koju je promaja skinula sa hrpe cepanica pored peci i razbacala svuda po sobi. Njegovo poreklo je po stalazama i zidovima poredjalo slike, ordenje, gusle, pehare...Ni jedna od tih stvari nije bila njegova. Sve je bilo kupljeno po starinarnicama i buvljacima. Nikada nije hteo da preceni sebe. Nije ucestvovao na takmicenjima jer je znao da ne moze da pobedi, tako da je sve svoje trofeje jednostavno kupovao. On poznaje samog sebe. Iz zadnjeg dzepa plisanih pantalona, koje su prebacene preko naslona stolice, viri ivica crno bele slike na kojoj pise: "Svakoga dana se vracam na pocetak i nanovo dobijam sansu da nesto promenim. Ja odlazim odavde. Ona" On nije ni pokusao da je zaustavi. Otvorio joj je vrata i rekao: "Izlazak kroz vrata je konvencija" Pocepane carape, poluprazna casa kisele pavlake, zardjali ekser parce izvrljanog papira, matora masina za kucanje i ostaci drvenog krsta. Sve to je nekada bilo na stolu. Sto je sada cist kao dusa i on nema nameru da ga prlja. Crveni sal je na krevetu. Na njemu spava macka. Ona je crna kao cadj i debela zivotinja... Od kada ga je izgrebala i zauzela njegov krevet, vlada precutni dogovor izmedju njih dvoje. On spava na parketu, ona na krevetu... Sledeceg dana, negde izmedju 12 i 12 i 20, neko ce ga pozvati telefonom. On se nece javiti jer je vece pre toga uz pomoc samo jedne case ciste, obicne vode progutao 20 nekakvih tableta. Sve vreme, iz off-a odzvanja SALVATION...
  18. Bas sam mislio to da postujem ovde kad sam naleteo, evo Anthropomorphic.
  19. U! jebeni Decrepitaph, nisam znao da treba da izadje. Kad je navala meni se to svidja pa da ubacim jos dva dobra noviteta. Puteraeon spot za pesmu i Repuked spot za pesmu i linkovi The Esoteric Order (2011) Pervertopia (2011)
  20. Posle Rotten Sounda može se nastaviti sa ovim Trap Them – Darker Handcraft (2011). Odličan bend, prošli Seizures in Barren Praise se slušao dosta. Trap Them have grown to become a cult figure in the underground violent music scene. Their fusion of hyper-heavy Crust-Punk Attitude and pure Metal mayhem has gotten better with each album.
  21. U suštini to je ova tema, da ne pisem sad sve pojedinacno, ako te zanima mogu. Kao što vidiš tu je pokriveno sve, zavisno od toga šta koristiš, mozes da kombinuješ baš dosta. Uglavnom gnome look i deviant art su mesta koja posećujem za teme.
  22. Znam, ali ne vodi bas svako o tome racuna, pa rek'o ipak da podsetim.
×
×
  • Create New...