Jump to content

phantasm of the living

Iskreni članovi
  • Posts

    655
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Posts posted by phantasm of the living

  1. Totalno sam odusevljena Aurinim lakovima za nokte - boje su genijalne, jako su pigmentisani (s nekim je dovoljan cak jedan sloj, sto mi se nikada nije desavalo sa jako sedefastim nijansama). Jedino sto se relativno brzo ogule ivice noktiju (ali se ne kruni, formira blagi prelaz ka delu bez laka) sto se resava zavrsnim providnim slojem (d'oh).

     

     

    divni su. ja imam nekih desetak.:D i uzela sam i AURA Inches. Mislim da godinama nisam naisla na takve lakove za relativno male pare, s obzirom da oni koji su iole dobri kostaju ...i kostaju...

     

    aura-inches-319-punk.jpg

    • Upvote 3
  2. Daj mi slike tog Coffee Dream i reci gde je posto bi trebao u BG ovih nedelja :)

     

    Totalni adikt , Ziltoid the omniscient style xD

     

    CD nemoj da propustis nikako. apsolutno sve sto narucis valja. od moki do frapea sa visnjom.:)) I'm addicted od momenta otvaranja.:D

  3. nisam u potpunosti sigurna, ali cini mi se da u jednom dokumentarcu govorise o tome da postoje rimski spisi koji se cuvaju u vatikanu i koji dokazuju postojanje isusa, pripadnika sekte eseni, i njegovo raspece od stane pontija pilata. i mislim da je to sve sto pise. hronicari su druga prica, tu je svako dodavao sta je mislio da treba da dodaje.

     

    edit:

    pokusacu da pronadjem to nekako pa ako uspem, okacicu.:)

  4.  

    Ovu sliku zamisljam u odredjenom okruzenju, da ne stoji samostalno. Mozda na suprotnom zidu, pored murala koji ce imati iste ove boje, samo drugacije rasporedjene.

     

    dobro, to sad zavisi od tvojih afiniteta prema uredjenju prostora, a ideja ti jeste okej. :) ono na sta sam mislila pri pitanju je da li iko zapravo zna sta predstavlja i kako je nastala ova slika i odakle mondrijanu ideja da radi taj fazon.

    a inace, mondrijanovi radovi se ubrajaju u pravac pod imenom de stijl koji se paralelno razvijao i u arhitekturi ( link za viki).

×
×
  • Create New...