Jump to content

Лука

Iskreni članovi
 • Posts

  1363
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Posts posted by Лука

 1. Ubiše u Zg, eto nešto što vidiš live a možda je u zapećku malo kad slušaš albume, je koliko je Bill noseći stub i generalno neko komandujuće prisustvo na bini iako jedino on ne peva lead vokale. Sve nekako nose Brann i on. 

  Brann, ne znam šta je ono i kako čovek radi to što radi. 

  Zvučali su kao da imaju 35 godina svi a ne skoro 50, od prvog do poslednjeg takta neka jeziva energija i kompaktnost, bez praznog hoda i neke preterane priče. 

  Publika iznenađujuće živahna, okupan sam bio pivom i spolja i iznutra, dosta jedan emotivan koncert imajući u vidu da se bend prati skoro od samog početka. 

  Grlili se i pevali u glas sa ljudima iz Ljubljane, Splita, svi srećni nasmejani. 

  Hvala za Mother Puncher.

  • Like 1
 2. Meni ovi singlovi najzabavniji od ObZena, gruvasto i dinamicno, ova poslednja dva albuma su mi nesto dosadna bila, ovo je skroz ok i cini mi se produkcijski bolje utegnuto. 

  • Upvote 1
 3. Hah, Judas Priest sa jedim gitaristom koji nije Glenn Tipton a ni KK Downing.

  A i onaj kao mladjani gitarista nesto za malo da im rikne isto, jer ce sad samo taj?

 4. 1 hour ago, Haos sam ja said:

  Sve u svemu, vidim da i kod tebe, kao i kod mene, raste mišljenje o albumu sa svakim novim slušanjem, stvarno nije na prvu loptu album al zato krije mnogo toga, veliki su ovo majstori, nema šta.

  Da da, meni je na prvo slusanje bez nekog posebnog fokusa bio dosta ravan album, ali sad kad sam ga vrteo malo vise ima svasta dobro. 

  Malo je tasko navici se na Mastodon koji je ovoliko ne metal, ali to je vec neka progresija koja dosta dugo traje.

  Rifovi su bas uzeli backseat u odnosu na neki gruv i aranziranje vokala, evo sad imaju i neke pesme ovde sa stringovima i duvackim instrumentima. Svakako su pokazali mastery svoj, ove Brentove solaze i ton njegov, bas ne moze bolje. 

  I da, jel ovo prvi bez Scot Kellya? Izgelda da nema njega ovde. 

×
×
 • Create New...