Jump to content

Лука

Iskreni članovi
 • Posts

  1363
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Everything posted by Лука

 1. Zasto spot. Neku su animaciju mogli da udare.
 2. Ubiše u Zg, eto nešto što vidiš live a možda je u zapećku malo kad slušaš albume, je koliko je Bill noseći stub i generalno neko komandujuće prisustvo na bini iako jedino on ne peva lead vokale. Sve nekako nose Brann i on. Brann, ne znam šta je ono i kako čovek radi to što radi. Zvučali su kao da imaju 35 godina svi a ne skoro 50, od prvog do poslednjeg takta neka jeziva energija i kompaktnost, bez praznog hoda i neke preterane priče. Publika iznenađujuće živahna, okupan sam bio pivom i spolja i iznutra, dosta jedan emotivan koncert imajući u vidu da se bend prati skoro od samog početka. Grlili se i pevali u glas sa ljudima iz Ljubljane, Splita, svi srećni nasmejani. Hvala za Mother Puncher.
 3. Meni ovo super, dobri su ovi latino ritmovi, nadam se da će biti ceo album sa tim momentima.
 4. Krallice uvek dobar, jedino sto uvek moram i da sednem da ga slusam ne moze casual.
 5. Not Pitchfork worthy just yet.
 6. Лука

  Mercyful Fate

  Mislim da King ima i onu ribu sto mu peva back vokale, to sigurno pomaze.
 7. Ovaj Labrie gore Budva, Stari Grad kafic fazon.
 8. Lepo mrvi za sad samo dug nesto mnogo album. Ubi me u usi 70 minuta Mesha od jednom.
 9. Zar ima uopste gitara na novim bajaginim albumima? Aaa, ovo je april's fool day joke.
 10. Meni ovi singlovi najzabavniji od ObZena, gruvasto i dinamicno, ova poslednja dva albuma su mi nesto dosadna bila, ovo je skroz ok i cini mi se produkcijski bolje utegnuto.
 11. Лука

  Revocation

  Raveocation. Ok idem sad.
 12. A da nađu drugog pevača? https://www.setlist.fm/setlist/dream-theater/2022/the-chicago-theater-chicago-il-73886a25.html Kakva smejurija
 13. Zvuči kao kopija kopije, dobar glas ima svakako ali gde god je vodio priču ništa spec nije izbacio.
 14. Legendaran klip. I'm 50 I don't want to die please. Najbolje je kad skoci ono malo u slow motionu.
 15. I dalje su dovoljno trezveni da zovu advokata, tako da ocigledno dobro podnose cugu.
 16. Hah, Judas Priest sa jedim gitaristom koji nije Glenn Tipton a ni KK Downing. A i onaj kao mladjani gitarista nesto za malo da im rikne isto, jer ce sad samo taj?
 17. Лука

  Rush

  Tipično Rush fan ponašanje.
 18. Slusa se i dalje, sve vise se penje na lestvici, bolji mi svakako od prethodna dva a moguce i od Huntera. Emocija ovde pogodjena kao mozda ni na jednom do sad.
 19. Pocinje da lici na Svarciku Dave.
 20. KC da doda jos jednog bubnjara, tipa Gavin, Pat, Brufford i Minnemann, da sviraju i Levin i Trey Gunn i da ova Frippova zena peva sve pesme. 21st Schizoid Man on a whole other level bi bio.
 21. Opa, lepe vesti. Taj album je bas bas dobar. Jedna od favorita
 22. Da da, meni je na prvo slusanje bez nekog posebnog fokusa bio dosta ravan album, ali sad kad sam ga vrteo malo vise ima svasta dobro. Malo je tasko navici se na Mastodon koji je ovoliko ne metal, ali to je vec neka progresija koja dosta dugo traje. Rifovi su bas uzeli backseat u odnosu na neki gruv i aranziranje vokala, evo sad imaju i neke pesme ovde sa stringovima i duvackim instrumentima. Svakako su pokazali mastery svoj, ove Brentove solaze i ton njegov, bas ne moze bolje. I da, jel ovo prvi bez Scot Kellya? Izgelda da nema njega ovde.
×
×
 • Create New...