Jump to content

Carnivor

Iskreni članovi
  • Posts

    76
  • Joined

  • Last visited

About Carnivor

  • Birthday 07/15/1990

Contact Methods

Profile Information

  • Location
    Kikinda

Profile Fields

  • Gender
    Male

Carnivor's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

0

Reputation

  1. Treba igrati pickarski na 0:0, ako se primi gol, nema vise sta tu da se trazi. U revansu svi u napad, makar i 5 komada primili.
  2. Ma to nema veze s Pfeferom, to su oni klinci s one muzicke akademije, sto tuku Down/Panteru, samo je neko uguzio sliku tog poluproizvoda.
  3. Najgori. Inner Self. Ikada.
  4. ... Jos ni poslednja dva albuma nisu postala kult, zajebite snimanje.
  5. Svi su veci od ovo dvoje sirotinja sto su usli u polulfinale... I ne mora nista da znaci, Lion jos jedino Barseloni nije dao po usima.
  6. Gledao sam uzivo, jedino sto sam vol'o je bio onaj prelaz na FAFM, ovo ostalo deluje mnogo impotentnije nego sa Silveriom. Oh well, ako bude dobar album, zavolecu i ovog.
  7. Sav smek Korn-a je izlazio iz bubnja i Fildijeve zajebancije. A pretpostavljam da je glavni kriterijum odredjivanja umeca bubnjara njegova snalazljivost sa zaukavanjem palica okolo, i nepotrebnim ubijanjem cinela.
  8. Naspram ovog novog, Transgression deluje ucinkovito... Totalno smaracki album, od pocetka do kraja, bespotrebno silovanje.
  9. Zivo me interesuje pravac u kom ce otici novi album. Samo da se zvuk ne progejishe usled uticaja novog bubnjara.
  10. Totalno prijatan album, vrtim ga zadnjih nedelju, dve...
  11. Ovo je postalo najobicnije zamlacivanje. Kavalera vise niti zna da odsvira ista sto vec nije, a tekstovi postaju komicni... Cenim da klinja od 15 godina pod uticajem Gladijatora i roditeljske kazne ne bi napisao nista beznacajnije i maloumnije... A do izlaska Conquera bese mi jedan od omiljenih aktivnih bendova. Eh...
  12. Bio nedelju dana u Rumuniji, i mogu da kazem da imaju odlicno pivo tamo! Tuklo se nedelju dana
×
×
  • Create New...