Jump to content

DREAMERS

Članovi
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

About DREAMERS

  • Birthday 01/14/1988

Profile Information

  • Location
    New Belgrade

Profile Fields

  • Gender
    Male

DREAMERS's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

0

Reputation

  1. POTREBAN KVALITETAN VOKAL ZA RAD NA AUTORSKIM STVARIMA I NEKIM OBRADAMA PESAMA U STILU 80'S HARD ROCK. GODISTE 89-85. SVI ZAINTERESOVANI NEKA SE JAVE NA E-MAIL "[email protected]"
  2. I dalje potreban vokal za Hard/Glam rock obrade. Rade se i autorske stvari. Od pevaca se trazi samo da nije pozer i da ume da peva. Kontakt na [email protected] ili P.M.
  3. I dalje potreban (HITNO) vokal za hard rock. Imamo sve clanove sem navedenog. Vec smo pisali sta se radi u prethodnim postovima,tako da svako koga zanima moze da prebaci par stranica unazad. Ne trazi se ni od jednog voakala da skida 100% glas od pevaca cije pesme radimo, vec da ih prilagodi kako je to moguce, a da ne odseta daleko od realnog. Ne trazi se novi Paul Stanley ili Bon Jovie ili Prince. KO god zeli da saradjuje neka se javi na [email protected] ili na P.M. Bilo bi dobro da se javi sto vise zainteresovanih pa da uradimo jednu audiciju i da vidimo koliki je takmicarski duh. Godiste nam u principu nije bitno,jer do sad nam je najmladji vokal bio '89 a najstariji '84. Mi ostali smo '88,a sviramo ko looodi!!! Bend je iz Bg-a (tacnije NBG).
  4. I dalje potrebni članovi za rad Hard rock pesama (u kasnijem periodu ulaze i autorske stvari). Prvenstveno se rade hitovi hard rock muzike iz 70ih i 80ih pa čak neke iz 90ih. Stil muzike je kao Motley Crue i slični bendovi. Svi koji su zainteresovani neka se jave na e-mail "[email protected]" Ostavite podatke šta i koliko dugo svirate kao i svoje godište, naravno ovde spada i potražnja vokala za slučaj da je neko i za to zainteresovan.
  5. Potrebni clanovi za osnivanje novog rock benda iz BG-a. Sve komentare,tipa sta slusate (od bendova) ili sta svirate ili da li ste samo vokal,svoje godiste i ime mozete ostaviti na e-mailu "[email protected]" Nadamo se skoroj saradnji sa Vama.
×
×
  • Create New...