GBOB-SERBIA

Iskreni članovi
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 totalno moderan

1 Follower

About GBOB-SERBIA

 • Rank
  Anonimus of Metal
 1. GBOB-SERBIA

  Art Diler

  Odlicna svirka!!! Super Vam je nastup, bas dajete sve od sebe na bini!!! Energicno, poletno i explozivno super!!!
 2. GBOB-SERBIA

  Fakefreedom

  krenuli su plakati mada, vise je preko neta razglasena prica...
 3. GBOB-SERBIA

  Fakefreedom

  jaaaaooooooo koje fore!!! ocete se naci ranije?Mislim, cisto da se prepoznate u skc-u? ajde, brza procena ljudi...koliko dolazi?
 4. GBOB-SERBIA

  Fakefreedom

  he, ajde sad mozda ce im i reci kada ih vidi na finalnoj veceri! Uostalom, forum i sluzi za iznosenje misljenja i razmenu ideja tako da, moze to i ovde... Hteo bih da napravim glasanje preko myspace-a ali, ne postoji poll koji daje 15 odgovora...jel zna neko kako to mogu da stavim na spejs stranu? hvala!
 5. GBOB-SERBIA

  Fakefreedom

  nije idrila iz nikakvog benda, makar mi se tako cini...pohvalila je ff na pocetku... e, btw, pogledajte ovo http://www.last.fm/event/782564 preslusajte neke od finalista!!! Vidimo se u petak u SKC-u!
 6. GBOB-SERBIA

  Art Diler

  Ma, realno! Super Vam je "Duhovi proslosti" - pesma na sajtu? Ajde, ove godine uvertira pa sledece u takmicarskom delu
 7. GBOB-SERBIA

  Art Diler

  Satnica takmicenja ce se postovati bez izuzetaka te Vas sve molimo da dodjete malo ranije i ne propustite jedan zaista kvalitetan bend u revijalnom delu veceri! VELIKA SALA SKC-a, odlican zvuk uz odlicne ART DILERE!!! Pocetak, 21h! PETAK, 03.oktobar!!!
 8. GBOB-SERBIA

  Fakefreedom

  Hello!!! Momci su bili extra na kvalifikacijama, a ocekujemo najmanje ISTI nastup i na finalnoj veceri-sada ste na jedan korak od svetskog finala! Sto se tice ponovnog nastupa, bilo je polemike i nagadjanja da je namesten prolazak benda. Evo samo par reci ovde: Propust organizatora je bio taj sto nismo imali revijalni bend koji bi nastupio dok se prebrojavaju glasovi. Prvo smo pitali momke iz benda JAIL BREAK da sviraju i oni nisu hteli, a onda smo pitali bend FAKEFREEDOM i momci su sa odusevljenjem prihvatili i hvala im na tome. Ja, kao organizator, ne vidim nista lose u tome sto je takmicarski bend nastupio i u revijalnom delu... Na prethodnoj veceri, momci iz benda koji nije prosao, GERNIKA ( Novi Sad ) , su hteli da sviraju i meni je to bilo ok ali, basista im se negde izgubio pa na kraju nisu svirali... Sto se tice namestanja, ne moze se namestiti ziri - u ziriju su ljudi koji se ne bave takvom vrstom posla i kojima je odaziv na ovo takmicenje bila pre svega dobra prilika da cuju nove bendove kao i zelja da podrze muzicku scenu, a svi podaci-glasacki listici se mogu dobiti na uvid kao i kompletna evidencija takmicenja,statistika, svi podaci su javni... za kraj, FakeFreedom nisu spustili rejting sebi svojim ponovnim nastupom. Zasluzen prolazak, a u finalu, SRECNO!!! VIDIMO SE SVI U PETAK, 3. oktobar, 21h, VELIKA SALA SKC !!!