Jump to content

GBOB-SERBIA

Iskreni članovi
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

GBOB-SERBIA's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

0

Reputation

About Me

Global Battle of the Bands je INTERNACIONALNO takmicenje bendova-"zive muzike" !

 

Projekat su pokrenuli muzicari Engleske 2004 sa idejom da zemlje sveta izaberu svoje predstavnike i posalju ih u Englesku na Svetsko Finale gde bih ih ocekivala velika nagrada za prvo mesto i proboj u svetu muzicke industrije! Te 2004-e, prijavilo se i ucestvovalo 16 zemalja....ukupno, u izboru bendova po svim nivoima, ucestvovalo je oko 3,000 muzicara iz celog sveta...

Od tada, GBOB pravi neverovatan uspeh u svetu!!!

 

Danas, 2008-e, prijavilo se 36 zemalja iz celog Sveta!!!Svoje ucesce na izborima Nacionalnih pobednika je potvrdilo preko 12,000 muzicara , a ocekuje se da ce svim manifestacijama, sirom sveta, prisustvovati preko 2 miliona posetilaca!!! Svi ovi podaci govore o tome da GBOB postaje definitivno najveci i najbolji Battle of the Bands na svetu!!!

 

2006-e, Srbija je imala svog predstavnika-bend "House of ghosts" je predstavljao Srbiju u Londonu medjutim, bez veceg uspeha...

 

2008. - Srbija ponovo bira svog predstavnika!!! Registracije pocinju od 23.06.2008 preko zvanicnog sajta GBOB International Organizacije www.gbob.com !!!

 

UKOLIKO IMATE ORIGINALNE PESME , SVIRTE UZIVO, A ZELJNI STE USPEHA - PRIJAVITE SE!!!

Od muzicara se trazi da u toku osam minuta, sa dve originalne pesme, nastupe uzivo i osvoje publiku i ziri koji ce ih sa Kvalifikacionih , poslati na Nacionalno finale !!! Na Nacionalnom FInalu, ziri morate osvojiti svojom muzikom, nastupom ali i kontaktom sa publikom!!! Od pravih zvezda se trazi sve to da ispunite jer cete kao Nacionalni pobednik predstavljati svoju zemlju u Engleskoj!!!

POBEDNIK NACIONALNOG FINALA DOBIJA, kao nagradu za prvo mesto ,

PUT U LONDON I SMESTAJ U LONDONU TOKOM SVETSKOG FINALA!!!

 

!!! NAGRADA ZA RPVO MESTO NA SVETSKOM FINALU JE 100 000$ i WORLD TOUR !!!

 

!!! PRIJAVITE SE !!!

www.gbob.com

×
×
  • Create New...