Jump to content

TheRaven

Iskreni članovi
  • Posts

    60
  • Joined

  • Last visited

Contact Methods

  • AIM
    .................
  • MSN
    ................
  • Website URL
    http://www.google.com
  • ICQ
    2147483647
  • Yahoo
    ......................

Profile Information

  • Location
    Where Shadows Grow Longer...

TheRaven's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

0

Reputation

  1. Drugi gitarista se dobro uklopio u bend,vec smo odradili sve numere sa dve gitare.
  2. Ovog puta sam dobio martinku izmedju nogu od nekoga u shutci dok je Drakon svirao Angel of Death tako da sam na nashem nastupu morao da mirujem pa sam samim tim vishe svirao....ali nisam zadovoljan mojim nastupom nikom nisam razvalio glavu :x :x :x
  3. DAJ DAJ DAJ DAJ DAJ DAJ DAJ DAJ DAJ DAJ DA JDA DAJDJAJDASDKKASPOFKCASDKCASDFSDDSKJFAPGKPOASDF!!11!!!111 Sta hoces zauzvrat?Imam gomilu dobre muzike
  4. Hendrix the king Ritchie Blackmore Jimmy Page Stevie Ray Vaughan Obozavam Blackmore-a zato sto je stalno lomio gitare posle nastupa (kada ima para) Svidja li se kome Mike McCready iz Pearl Jam? Svojevremeno mi je bio uzor.
  5. Ma GLAD I TACKA.Covek Razbija. JA SAM ZACARAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN!!!!!!!!
  6. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA daj mi to!!!!!
  7. Slava Najmracnijem Princu Grotla Mladenovca Crna!! Bethore kada cemo te videti u Black metal Gorama?
  8. Ima li ko njihov demo "Die wie ein Blitz von Himmel fiel"?? Traclkisting: 1. Introduction: Astrum luciferi 2. Midnight, moonlight and a dark romance 3. My nocturnal queen 4. Outroduction (these tracks were re-released later on the vinyl edition of "A Wintersunset..." as a bonus!) Recorded and mixed at R+A studio, Munnerstadt, during 19th and 2-th of December.
  9. Ako se klinke koje nemaju veze sa vezom pale na body majice maidena nda ce se paliti i na mene!! 8O a: a: ZIVELE FENSERKEEEEEEEEEE!!!!!!
  10. Postavljene su slike na Galeriji sa koncerta u Baru 20.09.2003(sa malim zakasnjenjem doduse ali bolje ikad nego nikad )
  11. A sad si se setio odjednom a?
  12. Veles i Sinner su mi kidnapovali babu i drze je u kolibi na vrh sutormana i nece da je puste dok god ja sviram u Deucaion-u sto meni jako odgovara pa zbog toga i sviram.Inace ja slusam narodnjake i volim da igram kolce uz 'ladno pivo!! 8) A sto se tice funkcije menadzera sad se pravi blesav koliko hoces ali stvari stoje da nisi bio dovoljno dorastao toj funkciji pa smo morali da ti damo optusnu listu.
  13. Zaboravio sam da pomenem da imamo i klavijaturistu koji je od osnivanja benda sa nama a jos se nije setio da kupi klavijature.Kupio je martinke doduse A sto se Stefana tice on nam je bio menadzer pa posto je mnogo srao dobio je otkaz
  14. Izvestaj sa koncerta u Baru 20.09.2003. http://www.metalprovider.com/serbianmetal/...l/live-bar.html Nije sramota reci da prije ovih par koncerata nije bilo skoro ni jednog u Baru, a vrlo malo u citavoj Crnoj Gori, sramota je samo sjedjeti u svojim kucama i slušati muziku. Metal ne predstavlja samo muziku, vec i nešto više, jer da bi podržali Metal, moramo se za njega i boriti! Mi smo prvu bitku dobili, a namjeravamo osvajati i ostale 'teritorije'. Do tada neka se vijori Metal zastava!!! Bend Deucalion se zahvaljuje Aperion-u za objavljivanje recenzije ovog dogadjaja i citavoj ekipi Interfector na podrsci u nadi da cemo uskoro zasvirati zajedno. Novi koncerti i desavanja tek slede.... Stay Tro0o0o.
  15. Ja sam prosle godine na Pepsi Szigetu ga uhvatio za rukav.Bio je sishao sa bine i prosao kroz sredinu putem koji razdvaja levu i desnu publiku gde stoje cuvari.Stvarno je covek faca.
×
×
  • Create New...