Jump to content

bloodflower

Članovi
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Zemun

bloodflower's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

0

Reputation

  1. Da da a: “I Was Wrong” izmedju ostalog ima jako lep text. Gledajuci objektivno ceo “Vision Thing” jeste manje goth, pa je s’ toga fanovima uglavnom i manje drag, ali kao sto vec sto puta rekoh, zbog tog mog bivseg decka moram da budem subjektivna prema tom albumu :oops: A i “Give Me Something Fast” mi je skroz slatka pesma, ne da nije goth, nego nema veze s tim, al mi je nekako skroz up-lifting i mnogo je gotivim I za kraj jos samo da dodam da se u potpunosti slazem sa tobom u vezi najiskrenijih textova, samo sto se u mojoj kolekciji omiljenih, pored Sistersa i The Cure-a tu ubrajaju i meni tako dragi Depeche Mode 8) To su po mom misljenu bendovi ciji textovi stvarno nesto znace, a u kombinaciji sa muzikom, vokalima i atmoseferom cine prava remek dela. Sta jos da kazem sem 80-s rules! a:
  2. Ccccc, kako sam samo mogla da zaboravim "When You Don't See Me"? :? Mnogo lepa stvar. I upravu ste bas je "metalska", ali meni je jako draga, kao i jos "metalskija" Vision Thing. Kad smo vec kod tog albuma, sta kazete na "Give Me Something Fast" i "I Was Wrong"? Ja sam se za "I Was Wrong" vec izjasnila, obozavam je, posebno sto me podseca na jednu veoma dragu osobu :oops: .....
  3. Ahhhhh, kako ja nisam videla ovu temu?! :? Obozavam Sisterse!!!!! Jos jedan od mojih omiljenih bendova, evo upravo slusam “This Corrosion”, i kao i uvek odusevljavam se. Ipak pesma je jos bolja za slusati na “Akademiji” ili nekom slicnom mestu a: Inace posto ste vi ljudi vec sve ispricali, ja mogu jos samo da dodam licno misljenje. Dakle omiljeni album mi je uvek tesko da izaberem, jer volim sve sto sam ikad cula od njih, ali posto govorimo o celini, neka to ipak bude “First And Last And Always”, koji mi je ipak nekako najdrazi Jos moram da pomenem i “Vision Thing”, album za koji sam na poseban emotivni nacin vezana, jer ce me uvek secati na jednu veoma dragu osobu, posebno “I Was Wrong” i “More” :oops: Omiljenih pesama je kao sto rekoh MNOGO, ali evo cisto da izdvojim neke, sem dve koje sam vec pomenula: “Lucretia My Reflection ”, “Vision Thing”, “Something Fast”, “Somekind Of Stranger”, “This Corossion”, “Temple Of Love”, “The Lights”, “No Time To Cry”......
  4. Ana Karenjina je “tu i tamo”, neki delovi smraju do iznemoglosti, a ima i dobrih stvari, sve u svemu moze da prodje. Ali Proces je zato definitivno fenomenalana knjiga, to je jedan od mojih favorita A sto se tice trenutnog citanja, u pitanju je George Orwell – Nineteen Eighty-Four, na Engleskom, i ima vec dve nedelje kako je citam, knjiga je super zanimljiva samo ja nikako ne stizem da je uzmem u ruke :roll:
  5. Ja posto sam nova, nisam ranije videla ovakve topic-e, pa cu reci da ih mnogo gotivim. Cula sam doduse samo “Blessed Be” i to prvi put pre jedno godinu dana, i i dalje se odusevljavam tim albumom. Sve u svemu gotivim ih.
×
×
  • Create New...