Jump to content

Thabbas

Iskreni članovi
  • Posts

    108
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Thabbas

  1. Thabbas

    Grabikkk

    Slava! Obavestavamo vas da je poceo sa radom novi black metal bend u sastavu: njegova ekselencija KNJAZ NAGRDJENI - Vrazji vikar, penetrator tinejderskih himena njegovo demonsko visocanstvo DESPOT NENAVID - cuvar kljuceva demonskih odaja, gospodar crnih pohotnosti njegova vrhovna perverznost VOJVODA NERAST - cuvar primitivnih i iskonskih dubina, svinjar demonski Black metal je konacno stigao i u ove krajeve, celije Sabackog okruga su se otvorile i pustile u svet nesveto trojstvo! Total pozer desecration! War to fake black metal!!!! Ocekuje se demo EP pod nazivom Kroz perverzne dimenzije, tracklist: 1.U paklu moj mac je liven 2.Crne materice i rogata sperma - epilogue - demon child 3.Kroz kapije bede i ocaja KULT!
  2. Precednik je zauzet .Celije su prepune pa ima opasnosti od ubacivanja raznih stranih elemenata i domacih izdajnika radnicke klase,tako da za sada primamo samo kandidatkinje.Tu nam treba sveze krvi.Ako bas neko muskog spola ima preveliku zelju,mozemo da ga probamo,ustvari probaj ga ti ili gospodar... ,ustvari najbolje Dragoljub,zbog kosulje jebiga!
  3. Thabbas

    Melechesh

    Sta su oni po nacionalnosti?Deluje interesantno...
  4. Da,po stoti put isto pitanje,imate li nesto konkretno. Muzika je vrhunska momci su po mom misljenju super,osim sto je Rakic malo neodgovoran,al jebiga...
  5. Po meni je upliv u NS u Black Metal sasvim prirodno.Rekao bih da su neki NS ideali uvek bili u Metalu,da je postalo pomodno to je pravu.
  6. Thabbas

    Burzum

    Ja cu se uvek diviti njegovoj muzici...
  7. U koju vrstu muzike se Skrewdriver ubraja,meni najvise(muzicki) lice na neki rock/punk. U svakom slucaju zanimljiva muzika,vokal mi je najjachi.
  8. Thabbas

    Massacra

    Definitivno si u pravu za oba benda,mada se ne bih slozhio da su najinventivniji,ali da su bash inventivni-jesu.
  9. Thabbas

    Mayhem

    Pa stiche se takav utisak jer je Euronymous chesto govorio kontradiktorne stvari.
  10. Poshto je njegova muzika izraz njegove dushe tj. uma potpuno si u pravu!
  11. Thabbas

    Mayhem

    Pa jeste tako govorio u intervjuima zbog citave atmosfere oko benda,ja to sve shvatam kao metaforu...Ali po tvrdjenju Hellhammer-a uvek su tvrdili da je hriscanstvo=zlo.Ima neki stari intervju sa Eurom iz 86 gde takodje kaze da je hriscanstvo pogubno za covecanstvo...
  12. Thabbas

    Burzum

    Varg je besmrtan,ne mogu mu nishta!
  13. Thabbas

    Mayhem

    Najsmeshniji je kada pricha kako su Dead i Euronymous govorili da je Hriscanstvo ZLO,a on se jadnik pitao nije li to sto oni rade zlo kakvo licemerje i patetika.Ako je iskren shto je teshko poverovati,to bi znachilo da je debil.
  14. Pa jeste jedna njihova svirka bila tada bio sam.Svirali su sa Nocturnal,Acroholia i All my Sins!Ali pricham ti da je 12.05. bila havarija! Idemo na Deicide! Zavidim ti na slikama iz potpisa ,posebno ovom drugom!
  15. .Inache Kozeljnikovi textovi u REX/MEX su bili odlichni,chovek sasvim lepo sa dve,tri rechenice opishe album.Ne znam da li ostali otaljavaju ili stvarno misle da je lepota BM-a u brzim gitarama,rezecim "demonskim" vokalima kechevima na bubnju...Mislim svi opisi albuma i bendova su isti.
  16. Thabbas

    Emperor

    He,pa da jednom,dvaput sam preslushao obradu i mislim nema tu atmosfere verovatno zbog produkcije.
  17. Pa da kao shto rekoh umalo ne izginusmo,poshto sam ja pao u toku shutke !
  18. Bili smo mi i na tom koncertu,ali 12.05. ...Za nas je najprijatnije iznenadjenje bilo LUNATIC OF GOD's CREATION.Inache idemo li u Ljubljanu ?
  19. dobar si. Inache slazhem se za Black Sabbath da ima BM atmosferu na pojedinim albumima!
  20. Pa OK ali mislim da je vrlo vazno obrazloziti zasto je BM.
  21. U shto me zabole shto ih je slushao Euronymous!Bash su zbog toga BM .Inache momci imate li vi neke argumente da kazhete mislim da mi objasnite zashto je Thrash mozda me i ubedite.Ako me pak ne ubedite ja cu vam lepo objasniti zashto je BM.Sada me mrzi jer sam vec jednom objashnjavao na Thrash temi.Ali rekoh ako su vam argumenti shuplji fino cu vam objasniti .
  22. Josh jednom da kazhem da je Celtic Frost Black Metal i da mu je mesto na ovom forumu.
  23. Meni je U Slavu Rogova Nashih odlichan,a i mislim da su super momci.Otkuda vam to da su digli nos,imate neki primer ?
×
×
  • Create New...