Jump to content

Black Sheep

Iskreni članovi
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Pustinja

Black Sheep's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

0

Reputation

  1. Imam ja kucni 023/875205 a prezime je DEURIC, ako ne znate :
  2. U petak u Zrenjaninu u klubu Stefani. Ko hoce da ide a da nije iz zrenjanina ? ako nemate drge planove mogu negde da vas sacekam....Naravno ko ne poznaje zrenjanin.
  3. NESHO, ne da si preterao vec si PRETERAO ocajno ! Nemoj da vredjas pevaca, glas je jako prijatan moja mama se odusevila ! A Dunja je posebna prica, moja drugarica Dunjica rastura.... Jel' mogu ja nesto da pitam, cula sam, tjs. nacula da treba da odrzite svirku u Kulturnom u Zr 10 ili 12 jula ! Da li je to istina ? Da znam, da se spremim. Dunja ( ili brat koji ce ovo da joj prenese ) mogla bi da mi posaljes te ostale pesme ili da se konacno vidimo, posle dugo vremena. Zovem te ovih dana, mozes da dodjes ? Ako si slobodna naravno.
  4. U je Stormblast ja sam cula da njima cimer pise textove znas ......Dunja mi je rekla. Neki na M, Marko rekla bih ako me pamcenje sluzi.
  5. JAO JAO JAO NENADE sto ti nisam majka da ti dodjem u taj krusevac i da te isprebijam ??? ( obecao si, pustas me da tucem ! ) Koja ti je to fora ? Pa i ja sam pisala textove za jedan bend iako nemam blage o sviranju gitare ( ili bilo kog drugog instrumenta ) i iako se ne bavim muzikom, pa sam dosla na ideju ( jos odavno dok sam pisala pesmu ) da se ta pesma uradi u toj i toj formi ( koja je btw jako slicna tvojoj i ideji miliona drugih bendova ). Nemoj da te sad....jao. Ljutis me
  6. AMAN JA SAM IZ ZRENJANINA TO JE BEND MOJE DRUGARICE DUNJE, ja mislim da mislimo na isto ! Klavijature radi njen bata ja mislim.
  7. pa sad valjda dobre, medjutim jedno pitanje, otkud su pa ljudi dobri ??? Ja licno verujem da smo mi izopacena vrsta ??? Nismo svi, ali nas ima dosta. Najvise volim elfove i patuljke.
  8. Ja se razmisljam da kupim novi album, pesma I'm mine mi se jako svidja, cula sam jos par, sve zahvaljujuci mom teci koji ih slusa od kad su se pojavili .
  9. Black Sheep

    Anthrax

    Pre par dana sam slusala na radiu 202 Antrax....Ne mogu da se setim imena pesme, jer imam slabo pamcenje , ali mi se cini da je Apologies. Nisam sigurna, ne veruj mi na rec !
×
×
  • Create New...