Jump to content

Ravendark

Iskreni Ĩlanovi
  • Posts

    169
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Ravendark

  1. Slazem se sa Woodcutter-om,LTJ Bukem je zakon,kao i Aphex Twin cisto da napomenem.
  2. Svirali su Shredded Humans i Skull Full Of Magots u Budimpesti.
  3. Kanibali jebu majku uzivo,gledao sam ih na Szigetu,ali kod kuce je druga stvar. I van bine su do jaja likovi.
  4. Skinny Puppy je stvarno jedan od najvecih i najboljih industrial(ili sta god) bendova.Vankuverska scena kida u svakom pogledu. Sto se primate na provokacije Dark Alen-a,kada se vidi da vvas lozi
  5. Fade To Black je odlicno odradjena,daleko zanimljivije od originala.Ne volim preterano Apoptygm-u Berzerk,ali imaju par izvrsnih numera.
  6. Jedan od boljih industrial bendova,bukvalno svi albumi su odlicni.
  7. Ravendark

    Melechesh

    Nije bas da su "morali da pobegnu".Pre ce biti da su svojevoljno emigrirali,zato sto Izrael nije sekularna drzava a oni i nisu Izraelci,pa je to dosta otezavalo zivot.Sada zive u Holandiji i Francuskoj.
  8. Animatronic je zakon! SETI jos nisam cuo,ali cu veoma uskoro to da ucinim.
  9. Lepo sam rekao da gledate na sajtu Astrala,pise 18/9/04 Yugoslavia Belgrade
  10. Ili na Astralovom sajtu ili na goasapiens.com,zaboravio sam tacno.
  11. Ravendark

    Mayhem

    Ovi intervjui su smeh!Prica totalno nebulozne i ,kao sto je vec receno,kontradiktorne stvari. Ali,bilo pa proslo...
  12. Imam od skora Tropoyu Krovi...album i jednom reciju odusevljen sam!Jedan od boljih ruskih bendova koji sam cuo.
  13. Avangardue music je izdavacka kuca.I Grave je u pravu,oni su na Wounded Love etiketi.
  14. Meni su (skoro) sva Hypocrisy izdanja odlicna!Legende...a "Fractured Millenium" mogu bukvalno non-stop da slusam.
  15. Verujem da je odlican album,provericu uskoro.
  16. Sta se lozite,dok ne potvrde na sajtu nije sigurno.A mozda crkva zabrani koncert,ne bi me cudilo... Ali ako bude nesto od ovoga bice...
  17. Deicide imaju 4 dobra albuma,kasnija izdanja su im dosadna i veoma losa.Mada, novi album puno obecava. Kanibali barem imaju vise dobrih izdanja.
  18. Sto tako mislis Ne bih hteo da shvatis da imam nesto protiv njih, ali sam citao neki intervju u kome su pokazali krajnje klinacke poglede na muziku i na Black Metal... Slazem se.Citao sam intervju sa Nattefrost-om i lik ima stvarno neke imbecilne izjave.Pogotovu kada je rec o samoubistvima. Ali muzika im je vrh!Defending The Throne Of Evil je najbolji BM album protekle godine,barem za mene.
  19. Ja sam slusao poslednji album "Below The Lights" i nimalo mi se ne svidja.Sad ih nazivaju "progressive viking metal".
  20. E,u tome je stvar.Oni nece biti NSBM bend dok to javno ne iskazu i budu priznati kao jedan takav. Pitaj nekog od lokalnih forumskih nacista da li idu satanizam i nacizam zajedno...
  21. Jebes motive,i Skyforger ima svastike po omotima,a na njihovom sajtu pise kako je to paganski simbol groma,ovo-ono i da nemaju veze sa nacizmom ili nesto slicno... Svarog ih je predstavio kao da su neki ultimativni NS bend.Apsurdno je to sto,ako je to tacno,su oni i satanisti i nacisti,sto ne ide jedno sa drugim. Jedno je SS a jedno Wehrmacht,tenk moze da bude samo deo Wehrmacht-a.
  22. Jebes motive,i Skyforger ima svastike po omotima,a na njihovom sajtu pise kako je to paganski simbol groma,ovo-ono i da nemaju veze sa nacizmom ili nesto slicno... Svarog ih je predstavio kao da su neki ultimativni NS bend.Apsurdno je to sto,ako je to tacno,su oni i satanisti i nacisti,sto ne ide jedno sa drugim. Jedno je SS a jedno Wehrmacht,tenk moze da bude samo deo Wehrmacht-a.
  23. Ravendark

    Nile

    Visokobudzetni?To jedva cekam da vidim!
  24. Damn right!Antichrist je remek-delo.
×
×
  • Create New...