Jump to content

Arucard

Iskreni članovi
  • Posts

    41
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Arucard

  1. Snimak će biti ovde oko petice: http://youtu.be/e07NZseBcSc Sada se uploaduje uzgred, što se forum ovako raspada? nema se para?
  2. Ti ako si očekivao da će Koverdejl da bude sve mlađi i mlađi nemoj više da ideš na koncerte Skidam kapu toncu u svakom slučaju
  3. E, a čime je Til polivao iz veštačkog penisa publiku?
  4. jbg. ko je znao znanje prošao je nesmetano iz partera u fun pit
  5. Posmatrao sam izraz lica nekih matoraca koji su doveli svoju klinku na koncert dok je na video bimu išao felacio - priceless
  6. Manson ili ostao bez glasa ili ga boleo k da kida glasne žice za srpsku publiku ili je jednostavno propao kao što sam i čuo pre par godina. Jedina pozitivna stvar na koncertu je to što nisu svirali puno stvari sa najnovijeg albuma a inače se osim matrice ništa nije čulo. Nije mi jasno kako iko može da hvali ONAKAV nastup.
  7. OK, karta je otišla! Svi se lepo provedite na koncertu ;-)
  8. E, imam kartu za parter a ne mogu da idem. Ako nekom treba, prodajem je za 3490 dindži Samo ako te ne mrzi da skokneš do Zvezdare (Lion) pošto ja nemam vremena... Javi na 061-1555-255 ;-)
  9. Svaka čast ACDCju i na ozvučenju i na muzici i na šou ali je publika baš podbacila...
  10. Haha, pogotovo ona gospođa u negližeu... Imate na netu brdo FULL snimaka sa skorašnjih koncerata - što ne skinete neki?? Da ti dam ideju: Kupiš jednu običnu kartu za ACDC, napraviš FULL kopiju, brojeve ubaciš sa moje karte, naravno, promeniš i naziv u Fan Club i ulaz i eto ti totalno legitimne karte. Prolaziš sa njom čak i ako postave skenove za bar kod (originalni bar kod se lako izgeneriše na osnovu serijskog broja pored njega). Uzgred, imam još dve karte za Fan klub po 8200 pa ko hoće, nek mi se javi ;-)
  11. Ma, meni je uvek matematika išla loše... Evo, neka bude 8200 dinara! Naravno misteriozni "poklon paket" od AC/DC-ja ide meni Zapravo motiv je da neko ko nema kreditnu karticu može da naruči te karte preko mene. Jbga, želim da učinim pravim AC/DC fanovima i da se tapkaroši useru od... zlosti! Daklem, meni karte stigle, uzeo i dve viška a ako me neko baaaš zamoli (mislim na Lav7) mogu da nabavim i još 4! Sve za Fan Club. Ovakve: Cena 8200. Ko voli, nek izvoli. Prijava na: [email protected] Hvala stiviju na ispravci PS. Ja očekivao da će ljudi da me zatrpaju mailovima kad vide da prodajem karte za Fanclub po 8000 al ništa... beda
  12. Po 8000 za kartu. Jebga, znam da je mnogo, al to je deo skroz uz binu (prema tome i nije za svakoga) a i možete na miru da cirkate ispred sve do početka koncerta ;-)
  13. Teško da će da zarade tri miliončića.... možda pola Al stoji da je karata prvog dana bilo za sve i da su tapkaroši svesni da ima fanova koji su spremni da preplate kartu i tri puta. Mislim, opet izađe jeftinije nego platiti kartu+vizu+put+smeštaj da bi se slušao ACDC negde drugde u svetu.... I evo, da smaram još malo: ako nekome treba karata za Fan Club, imam ortaka koji mi to nabavlja iz Engleske, pa mogu da sredim i vama ;-)
  14. Spamerčine raspale.... čudi me kako do sada imate svega par hiljada postova....
  15. Pa ono, jesam se malko iživljavao... Skineš fajl ACDC.7Z - to je zapravo arhiva (kao ZIP ali bolje) da bi je raspakovao koristi ili WinRar ili 7-zip archiver kada raspakuješ u folderu su .aac (napredni mp3) fajlovi, koje puštaš iz Winampa. LJUDI, NE SPAMUJTE PO TEMI!!! Also, ako nekome trebaju karte za Fan Club (ne Fan Pit u koji upadaš samo ako dođeš dan ranije) neka mi se javi na [email protected]
  16. Na Marakanu ćemo kad budemo hteli da slušamo Čolu
×
×
  • Create New...