Jump to content

Sealed Senses

Iskreni Ĩlanovi
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About Sealed Senses

  • Birthday 05/07/1988

Profile Fields

  • Gender
    Male

Sealed Senses's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

0

Reputation

  1. Evo jos nekih live snimaka!!!
  2. Vratili smo se iz makednoijie sa sjajnim utiscima!!! Natupali smo prve veceri na RockFest festivalu u Skoplju. Imali smo nevidjenu podrsku publike bez obzira na to sto prvi put sviramo tamo! Tri puta su nas zvali na bis i bilo je stvarno neverovatno iskustvo!!! Posle svirke je usledilo glasanje i saznali smo da smo imali ubedljivo najvise glasova i da smo automatski prosli u finale koje ce se odrzati 11. aprila!! Sve u svemu bilo je nezaboravno iskustvo i nadamo se da ce u finalu biti jos bolje!!! Pozdrav svima, NeXuS
  3. dobili smo odgovor iz Makedonije. NeXuS ce zvanicno nastupati 20.3. u Skoplju na Rockfest festivalu.
  4. pa treba naterati jos 6 clanova benda da se pojave na nekom slikanju!! cim se to dogodi, ide space i ostala gay sranja!!
  5. kolko je tebi dosadno bilo da si napravila nalog samo da bi prozivala svoj bend i darka!!! nemoj vise bre da spamujes temu nego pisi nesto korisno!!!
  6. treba jos da se odradi neki photosession i onda ce space da se osposobi i onda pesme for everyone!!! hehehehe ma skidao sam bfd2 al je neka istripovana verzija bila da na kraju nisam mogao da je lepo pokrenem. a za ovo ostalo mozes lepo jedan dan da banes do mene pa da radimo malo zajedno ako hoces!!
  7. pa realno i jeste nezavrsen posto sam imao fazon jedan dan da izmixujem sve 3 pesme! bubanj je los posto nisam uspeo da nabavim onaj vst koji sam hteo a ako imas neki bio bih ti veoma zahvalan!! a slazem se i za vokale! hvala na kritici, svaka je dobrodosla!
  8. Demo je konacno zavrsen!!! Uskoro ce biti osposobljen i myspace benda i tu ce moci da se cuju sve pesme!! pozz NeXuS
  9. Juce smo zavrsili snimanje demo-a, danas se radi mix i sutra bi trebalo da saljemo demo u Skoplje za ucesce na rock/metal festivalu u Makedoniji. Vise informacija o tome kada dobijemo odgovor iz Skoplja. poz Boris, NeXuS
  10. Nemam trenutno ni jednu u planu ali ne sumnjam da ce da iskrsne nesto!! Svirka je bila sjajna, hvala svima koji su bili i podrzali nas i nadamo se ste se lepo proveli kao i mi!!
  11. NeXuS ce svirati 15.2. u livingroom-u skc-a na HIT-u 202-ke! svirka pocinje u 20h, vidimo se!!
  12. jbg skc je bio generalno bio raspad sistema iz mnogo razloga, ponajveceg organizacije i zbog toga loseg raspolozenja na bini. hvala na podrsci!!!
  13. Postovali smo na YouTube par pesama se jedne od svirki u Dangubi! Pogledajte!!! NeXuS - http://www.youtube.com/watch?v=iD3WrVQ5HdI Timeless - http://www.youtube.com/watch?v=flm5PW6Uovs Within The Mirror - http://www.youtube.com/watch?v=slqhZSKiq7M i Intro(To/Die/For - Marry-Ann) i obrada Lacuna Coil - Our Truth - http://www.youtube.com/watch?v=m2timFOCyhM pozz, NeXuS
  14. mozs ti da najavljujes kolko oces al 25 je otkazan!!! :-)
  15. alo ti cupavi nemoj ti dodjem tu da te osisam!!!!
×
×
  • Create New...