Jump to content

hule

Iskreni članovi
  • Posts

    25
  • Joined

  • Last visited

Contact Methods

Profile Information

  • Location
    Visoko, Bosna i Hercegovina

hule's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

-1

Reputation

  1. hule

    Black Sabbath

    The World Is Full Of Kings And Queens Who Blind Your Eyes And Steel Your Dreams Ovo su dvije najbolje sabbath pjesme... ozzy nije ni do koljena diou sto se tice pjevanja, iako je i on imo legendarnih pjesama.. meni je sign of the southern cross najbolja sabbath pjesma! from the book the word is spoken whisperd from forgotten psalm..
  2. Sluso sam Price To Play i nije mi vele sta pjesma. Izgleda da je ovaj novi Staind album corak, za razliku od Break The Cycle... jebiga....
  3. Ma kaki. Heavy metal i donekle progressive. To i oni sami kazu... mene je iznenadilo to da sviraju jos od sredine 80-tih..
  4. Love, hate, love mi je prva pjesma koju sam cuo od aic.. i najbolja.. posebno dio lost inside my sick head..
  5. Je li ko sluso ovaj turski heavy metal band? Ja slusam evo album Anatolia. Odlicni su ljudi!
  6. Pa Robert Plant baravno. Niko nije mogo niti moze otpjevati ono sto je on radio. Kada samo cujem Since I've been loving you ili Achilles Last Stand, Stairway To Heaven, pa onda prelaz na Black Dog.. Niko niko nema onakav glas. A ove sto kazu da je Kurt najbolji pjevac... pihhhdhhd ma nek se poklope.. ma bjazi, ma bjazi.. jos mi se svidja vocal Ronnie James Dia i Rob Halofrda i naravno Brucea..
  7. hule

    Radiohead

    Taj album jeste sranje, ali OK Computer je genijalan album. Radiohead volim pravo i nemojte zbog jednog albuma reci da su odmah sranje.
  8. sluso sam bitter end sa zadnjeg albuma.. svidja mi se.
  9. sluso sam tu pjesmu bring me to life koja se vrti po tvu.. i opet kazem: onaj muski vocal upropasti citavu pjesmu. band je dobar i svidja mi se, ali nije im trebalo da ubacuju onog nu-metal boya.
  10. Joj slusam ih navelko. Imam citavu diskografiju. Prejaki su... najjace pjesme: prije svega jedna od najboljih balada Lay In Black, onda remek-djelo rnr-a July Morning.. i cale od ove je upravu Gipsy i ja slusam bar 5 puta dnevno... onda tu je easy livin' pilgrim, illusion...
  11. Rock and Roll za kucni savet, Pogledaj dom svoj andjele i Oko mene..
  12. Ne razumijem. Moze li mi neko objasniti?
  13. hule

    Pink Floyd

    Joj prejaka je pjesma... i duga pravo... hehe.. meni je pustanje nekih pjesama u kuci zabranjeno.. kao carefol with that.., dogs...
  14. hule

    Pink Floyd

    Evo citam da neko kaze da je Final Cut "skoro los album" i to nije po prvi put da to neko kaze. Sa druge strane za neke je to najbolji album Floyda. Floydi su vise od muzike zato ih vecina ne moze razumjeti pa kaze: a to su oni nadrogirani likovi, sto nesta lupaju.... ta njihova orginalnost, to nesta u njima da budu drugaciji od ostalih me je i privukla njima. sada sam vec zagrizeni... sta mislite o pjesmi Carefoul Withe That Axe, Eugene?? sa albuma Ummugumma?? pjesma je.. no comment!
  15. Ni slucajno!!! Dio je zakon! Ozzy je kralj, ali meni se vise svidja diov sabbath nego ozzyev.... iako je sabbath grupa a ne tako diov ili ozzyev..
×
×
  • Create New...