Jump to content

Necrophobia Official

Članovi
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Necrophobia Official

  1. uskoro na netu kao sto je vec navedeno - u digital formatu 320 kbps - ovo ce biti prva stanica gde ce to biti saopsteno.
  2. Ultimativan sastav - nesto najace sto se desilo na sceni ikada...Leprosy, Spiritual Healing, Human, kao i ostala izdanja ukljucujuci kultni Scream Bloody Gore...tekstualno, muzicki - mudro i zrelo...
  3. konkretne stvari su iznete oko tiraza prvog izdanja i to je ono sto je u celoj prici potvrdno. ne zaboravimo da je citava Yugoslavija bila u pitanju, dakle mnogo veca teritorija nego danas drugi materijal, kradja i ostale stvari nisu u domenu spoznaje bilo kog clana benda. na ovim stranama su iznete su samo neke pretpostavke, a koliko sam primetio niko od prisutnih clanova to nije potvrdio 100 % ili bilo sta dodao na tu temu. tako da kao sto je jednom prilikom Chuck Schuldiner rekao: "Let The Metal/Music flow! zbog toga je i napravljena stranica posle 18 i vise godina od osnivanja benda. zbog toga se i radi izdanje drugog materijala.
  4. na kaseti ne. izdanje ce biti u digita formatu 320 kbps - free o tome uskoro.
  5. Oblivion Phenomena je album nakon cijeg snimanja bend presaje sa delovanjem. Nadjen je master na nasu veliku srecu. Nece biti pusten na net pregovara sa sa nekim labelovima da izadje u formi zvanicnog izdanja, sto je nasa velika zelja.
  6. www.myspace.com/officialnecrophobia Necrophobia Syndrome spot nije ceo... uskoro na stranicu postavljamo master verzije svih spotova, zabelezenih live nastupa, fotografija sa Brutal Reality turneje i ostalih koncerata kao i master verziju prvog izdanja. Oblivion Phenomena - album koji nije izdat - USKORO!
×
×
  • Create New...