Jump to content

Fallen Angels

Iskreni članovi
  • Posts

    32
  • Joined

  • Last visited

About Fallen Angels

  • Birthday 11/08/1986

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Location
    Belgrade

Fallen Angels's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

0

Reputation

  1. Ne mogu da verujem da na 3 srtane o Sepulturi niko, ama bas niko, nije rekao skoro nista pozitivno za albume Against i Nation! Ko je od vas STVARNO preslusao tzv. 'novu' Sepulturu?? Kladim se da niko od vas nije lepo seo i preslusao npr. Nation bez nekih predrasuda tipa 'kad je Max otis'o Sepultura je propala"...itd i tome slicno! Neverujem da je iko od vas i preslusao Nation bez predrasuda ili ne-daj-boze procitao poneki text! Preslusajte samo pesme 'Border Wars', Uma Cura' i naravno 'Who Must Die'. Pocitajte text pesme Who must die! Text je fenomenalan. Produkcija celog albuma je fantasticna. Derrick takodje veoma dobro peva i ne vidim gde biste mu nasli zamerku, stvarno. I koje su sad to gluposti 'Derrick je satanista"itd.? To je samo jos jedna predrasuda! I koji je to fazon sad da svi govore 'stara sep.' i 'nova sep'???? Nema nove Sepulture! Derrick je clan vec godinama, tako da samo mozete da kazete stara i SADASNJA Sepultura! A sto se tice Soulfy-a ne mislim da su neki kvalitetan bend. Svi albumi su im slicni i sa sva 3 moze da se izdvoji samo par zanimljivih pesmica, a albumi im se prodaju samo zbog predjasnje popularnosti Maxa. Nemojte pogresno da me shvatite, i ja volim 'staru' Sepulturu, ali dajte ,molim vas, preslusajte Nation BEZ predrasuda i ako neko kaze da taj album nije kvalitetan onda on jednostavno ne moze da prepozna kvalitet nekog albuma, a samim tim njegova ocena se ne moze smatrati objektibnom.
  2. Gde ste nasli njihove albume??!!? Kad sam ih ja, pre jedno godinu dana, trazila niko nije ni cuo za njih, a ne da je imao album..... cula sam nekoliko pesama i mnogo mi se svidjaju......... nigde da iskopam ni jedno albumce, a vi ovamo pominjete TRI...... where?
  3. The Unforgiven - metallica Return To Serenity - testament A Question Of Heaven - iced earth
  4. HalfLife im je najbolji album. Meni je definitivno omiljena pesma HalfLife ima dobar text, muziku i Christina super peva. Muski vokal im je jako dobar too.
  5. Cula sam samo Wings Of Destiny i nije nista posebno....... preslusala sam ga samo dva puta i verovatno nikad vise......mozda, nekad kad mi bude bilo izuzentno dosadno sve ono sto inace slusam Ma ne preporucujem vam bend......... ima boljih. Jes' da nisam cula sve, ali eto bar ovaj album ne morate da se mucite da nadjete
  6. Evo mi smo slusale! Doduse samo Infernal Overkill, ali mislimo da je bend sjajan!! Ali mi ipak vise leze Testament i Kreator....
  7. A jel ti se svidja pesma?? Ja mislim da je bas ql! Naravno, nemojte ovo pogresno shvatiti
  8. E ovako... pesma nije Metal, ali je najludja koju sam ikada cula: The Beatles - Act Naturally Jel neko mozda slusao Lucy in the Sky with Diamonds??? (rekli su da je zbog inicijala pesma napisana o LSD-u, mada kada poglesas tekst, koji je i tako blesav, izgleda mi da je to istina...)
  9. a da li neko zna gde mogu da nabavim Touch The Wind na CD-u??? :?
  10. Kreator - Extreme Agression, Coma Of Souls, Violent Revolution Megadeth - Countdown To Extinction Testament - Low, Practice What you Preach, .... Kill Em All
  11. Znate li nesto o ovom bendu??? Ja sam videla samo 1 live snimak Touch The Wind i zvuci kao zanimljiv power zvuk.... vasi komentari...???
  12. ste culi za ovaj band??? Bilo bi mi neizmerno drago kad bi mi neko mogao reci nesto vis o njemu........ ja samo znam da imaju pesme Syndrom, Inner Self.... videla sam skoro neke starije snimke i nisu losi, pa reko' ako znate nesto vise.............
  13. Naravno!!! Odusevila sam se kad sam cula tu pesmu... prvo onaj strava intro The Patriarch i onda krece VIOLENT REVOLUTION!!!! Stvarno mislim da im je to jedan od najboljih albuma.
  14. Dobro ajde oce jos neko da komentarise ovaj bend ili.... niko nije cuo nista od njih, ili za njih... :?
×
×
  • Create New...