Jump to content

Lord Ehtelion

Iskreni članovi
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    On the Ancient North...

Lord Ehtelion's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

0

Reputation

  1. Zvala se Niënor Niniel i bila je sestra Turinova.... a: Ni meni deo o Berenu i Lutijeni nije nista posebno... :|
  2. Silmarilion - Tolkin (nema vise sta da se kaze za ovu knjigu...)i naravno sve ostale njegove knjige.... Murkoka sam skoro poceo da citam tako da ne mogu da jos nista o njemu pricam... Nice-a sam isto malo citao mada ga nisam najbolje razumeo...jebiga nije on bas za svakoga... :ne:
  3. Dobro,razumem da knjiga nije na prvu loptu ali predaleko je od smora... Uzmi procitaj je pazljivije bice ti mnogo jasnije... a:
  4. Salis se,zar ne? SILMARILION je knjiga nad knjigama, i ja nemam reci da opisem kako sam se osecao kada sam je prvi put procitao!
  5. Lord Ehtelion

    Warcraft III

    Ako mislish na strategije onda idi na Warcraft III site.Ja imam par mojih ali ih nedam nikom zivom. Nedavno je izasao Warcraft III "The Frozen Throne" koji je odlican .Je li ga ko igrao? P.S. site je www.warcraft .org
  6. Lord Ehtelion

    Naglfar

    Izgleda da sam se ja debelo zajebao! U novom Mex-u pise "svedski black metal" a u proslom(ne znam kojem tacno) pise "Norveski Black...". Ko se ovde (od Mex-ovih novinara) sjebao....? :? :?
  7. Lord Ehtelion

    Naglfar

    Cuo sam ih i pogotovo album"Vittra" koji je odlican a tek tekstovi!!! Pravi (true) Norwegian Black metal...!!! HAIL! a: a:
×
×
  • Create New...