Jump to content

Sirogojno

Iskreni članovi
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Sirogojno

  1. Хахахаха... Уздравље! Концерт је био сјајан. Дивно дружење, упознавање наших комшија и шетња по граду. Излет за медаљу.
  2. Па у мом случају је то апсолутно неизводљиво. Хистерија и физичка активност је толика да једноставно није могуће извести. Никад не мирујем на концерту.
  3. Утиске, свакако. Листу... Ма ко ће да памти и брине о томе?!
  4. ЈОШ 5 ДАНА!!! Један комби је попуњен! Ако има заинтересованих, може се обезбедити још један.
  5. Tag Hoya Можда и јесте скупље, нисам проверавао, мада сумњам да бус у оба смера толико кошта. У сваком случају, комби те вози куда ти хоћеш, крећемо рано ујутро (око 5ч), тако да имамо и времена да обиђемо град, знаменитости, евентуално нека куповина ако ишта ради недељом. Комби те довози пред халу, ствари остављаш у комбију да не вуцараш одећу и ранац по концерту. Поготово ако се нешто и пазари. Кад се искачеш добро, после церта у комби и кући. Та врста удобности је некима битна. Поготово онима који раде у понедељак ујутро. Може. Ако возиш из БГ-а и плаћаш све дажбине и гориво, ти си нам возач.
  6. Ја сам нашао комби превоз из Београда за 370е са возачем. Нашао сам још неколико понуда, али ова је најповољнија. Видео сам возило. Скроз је комфорно. У комби стаје још 8 особа. Значи, ако скупимо 8 особа, по глави изађе превоз 46,25е. Јавите се ако сте заинтересовани.
  7. Поздрав другари! Ово је урагански састављен церт. За сада нас има петорица који идемо. Јавите се да договоримо пут и да видимо како бисмо. Аутомобилима, или да изнајмљујемо комби / бус...
  8. Осмеха другови, осмеха... ВТФ
  9. Одох синоћ у кревет уз звук овог албума, а богами и јутро дочеках са истим. Ух, шта да кажем а да се не понавља већ речено. Укратко ВЕОМА питко и свеже иако очекивано. Нисам још имао времена за општи утисак, али на прву лопту - то је CARCASS. Сјајна продукција, лепо и занимљиво за слушати. Честитке, наравно. У односу на неке бендове сличног жанра који су избацивали ових година албуме, далеко професионалнији. Доста има исецања који измамљују осмехе, и помало неочекиваних освежења. Све у свему - ВЕОМА добро. За бољу оцену бих ипак да још "одлежи".
  10. Идем да слушам албум! Ал сам се примио после ових коментара!!! Не буде ли тако како сте рекли...
  11. Sirogojno

    Death

    Овај концерт је одржан 2007 године на годишњицу Чакове смрти, у Квебек Ситију, Канада. Потпуно сам одушевљен... 6 и кусур гигабајта, али вреде сваки минут даунлоуда. Ево линка за торент: http://isohunt.com/torrent_details/269912533/?tab=summary
  12. Sirogojno

    Death

    13. децембра 2011. године навршава се 10 година од смрти краља death metala Chuck Schuldinera, па би било лепо организовати неко вече у помен тој величини. Како би то извели? Има ли ико идеју?
  13. Концерт је био феноменалан. Свирка, простор, атмосфера - чиста десетка! Поздрав другарима из Ваљева и Новог Сада које смо упознали на церту и нека се јаве за размену фотки.
  14. Ako je neko zainteresovan na odlazak u Budimpestu na VOIVOD, krece se oko 10-11h, dana 11.maja 2011. godine. Cena prevoza za pojedinacnu kartu je 50 eur, a za 4 osobe 40 eur po osobi. Karte za koncert se mogu uzeti i u BG-u preko Eventim-a na nekoliko prodajnih mesta. Npr, moze se kupiti i u "Belvi Travel" agenciji, Kosovskoa ulica br.9. Cena ulaznice je 2145 din.
×
×
  • Create New...