Jump to content

judge.dread

Iskreni članovi
  • Posts

    72
  • Joined

  • Last visited

About judge.dread

  • Birthday 04/28/1983

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.myspace.com/laygetass
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Location
    beograd

Profile Fields

  • Gender
    Male

judge.dread's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

-3

Reputation

  1. 4 sin ce se karati u vlazno dupe...
  2. svi ste vi seljaci koji mogu da sisaju i lizu.
  3. ne znam o cemu pricas... nesto sa tvojim vijugama nije u redu... osoba koja se na forumu predstavlja kao da ima 40 godina je tesko udarena u glavu jer ju je neko gadjao ciglom.
  4. koliko mi je poznato nuklearne elektrane se grade pored prirodnih izvora energije. a za sada ih ima u hrvatskoj, nedovoljno ali ima. posle nje ide energija na gas.
  5. da isus nije vaskrsnuo, tj. izlazirao svoju smrt, sad ne bi vozovi skretali sa sina i deca skakala sa 9-10 metara.
  6. judge.dread

    Snovi

    sve cesce sanjam kako me jure da me 'apse.
  7. judge.dread

    Snovi

    sanjao kako me riba siluje u guzu
  8. zna li neko nesto o astrologiji i narkomaniji, trebalo bi da bude zanimljivo sa obzirom da se tu nadju benefici i raznorazni aspekti? citam u crnoj hronici kako je neka devojka vec drugi put pokusala samoubistvo i cuvao je pas a obolela je od aidsa i diluje narkotike. kazu da je dobra osoba...
  9. ba izvinjujem se nesto o mesecu u osmoj?
  10. kad smo kod mitova mislim da su rimljani mozda tu nesto i mogli da pronadju od asteroida ali vise nagadjanjem, a neke od njih nikad ne bi stavio u natal, neke tipa kadija te tuzi, kadija ti sudi a i bilo bi previse. u grckim mitovima sam nasao neke interesantne, npr. neko moze da pronadje asteroid koji govori o ovcama u konjunkciji sa siriusom u svom natalu ali to u astrologji moze da bude mozda bitno ako je istaknuto.
  11. mozda, mozda i ne, ipak se neptun krece malo sporije nego sto se misli. mene interesuje u vezi sa ovom astrometeorologijom nesto, primecujem jaku konfiguraciju sto planeta, sto asteroida i ovakvih i onakvih... jedan astrolog je tuzen jer je predvideo zemljotres ali moje misljenje je da to malo teze moze da se predvidi.
  12. judge.dread

    Diablo 3

    clue 2, greyoli altar lvl 40+ bluestin sloted and no sloted sword, katana, daikatana, great sword +1,+2,+3,+4, armor, martial upgrade core low, force core low, chaos lamp, 500 alz archerix 13% drop chance archerix+ 40% drop chance greyoli 25% drop chance sealed crystal 6,6 drop chance archonis 32% drop chance za ovaj dungeon treba bolji sword attack. malo vremena prodje pa ti se opet ide tamo (ako nisi zavrsio quest bas do kraja) trenutno sam 52 lvl sa drugim igracem.
×
×
  • Create New...