Jump to content

Flash Gordon

Iskreni članovi
 • Content Count

  1050
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Posts posted by Flash Gordon

 1. U mom slučaju, verovatno svi legendarni sastavi iz sedamdesetih i kasnije osamdesetih sa kojima je kao započet ili zacementiran metal kao pravac. Black Sabbath, Deep Purple, Led Zeppelin, Judas Priest, Iron Maiden (Maidene sam čak i pevao u par cover bendova i tu sam čuo deo materijala ali nikada nisam bio fan da sam kao slušao ozbiljno albume), Pink Floyd, Queen, Thin Lizzy, od kasnije ere verovatno nešto tipa Anthrax, Pearl Jam, Soundgarden (počeo sam prvi album da slušam ali ga nisam dovršio i kasnije albume, moram to jednom da pređem), Stone Temple Pilots i tako, ima ih sigurno gomila. To jest, poslušao sam od većine ovih bendova poneku pesmu i znam neke albume, ali da sam kao ozbiljno slušao diskografiju i da detaljno znam opus, ni blizu.

 2. 3 hours ago, Flash Gordon said:

  Katatonia - City Burials

  Yes - Big Generator

  Dream Theater - Falling Into Infinity

  Mercyful Fate - Breaking The Oath

  Soul OST

  Mike Oldfield - Crises

  Audioslave - Audioslave

  Peter Gabriel - Us

  Stone Temple Pilots - Purple

  Tool - Fear Inoculum

  Ulver - Bergtatt: Et eeventyr i 5 capitler

  Ulver - Kveldssanger

  Ulver - Nattens Madrigal

 3. 39 minutes ago, HUMAN said:

  Pa znaš kako, i meni su ove što si naveo (Ashes manje/više), plus Collision i Naked od malo žešćih, nekada bile omiljene na albumu, al mi nekako Paths u poslednje vreme baš legne, što bi se reklo skriveni biser na tom albumu, tako da mi vremenom postala jedna od omiljenih njihovih stvari, leži mi tako neki sporiji, doomy fazon kod njih (tipa Smaller and Smaller, King for a Day, Last to Know, Djizzlober, Zombići..), još na ovu zimu, milina.. imau dušu:haha:

  'Jizzlober' ima jedan od najboljih završetaka ikada, sa onom dramatičnom atmosferičnom kadencom na orguljama i glasovima, predivno. 

  • Like 1
  • Upvote 2
×
×
 • Create New...