Jump to content

Mrav79

Članovi
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Mrav79

  1. Ibanez RG 1570 Peavey HP Signature EXP Poz
  2. Pa ako cemo tako da se igramo, ja dam 60e
  3. +1 Da, sad sam 100% ubedjen da bi neko zeznuo decka i skinuo mu to za par evara, ehhhh da nije dobrih dusa kao sto smo mi
  4. Pa taj musicman ne bi trebalo da je neki krs (mozda je u losem stanju) ali to je vrhunska firma i ako pogledas review na harmony central opsta ocena je 10 sto je retko za ostale iako vrlo dobre gitare.... Ja bih na tvom mestu to proverio, samo da ne bude sutra, da ti neko ponudi 30e za nesto sto realno vredi, a ti kazes - 'ma ok nosi!' Vazi? Inace vidim da je to jedna od prvih gitara koje je Leo Fender radio za music-man kad je presao kod njih. Moze to da bude veoma dobro parche (i vredno) zavisno od stanja, bilo bi lepo i neku sliku da bacis i da nam kazes u kakvom je stanju.
  5. PEVAC za Tool, A Perfect Circle i u buducnosti autorske (pretezno heavy, uticaj Tool i APC, NiN, prog rock i ko zna sta jos sa blagim etno uticajem i tekstovima na srpskom) potreban bendu (bas, bubanj, gitara). Pozeljno je da zainteresovani ima neki snimak. Opustena ali vredna i ozbiljna ekipa (relativno starija, mada se ne osecamo tako ) sa mnostvom dobrih ideja za kasniji autorski rad. Samo nam fali solidan muski vokal da uklopimo dobar sound za prvu live svirku. Znaci dobro i opusteno druzenje i razumevanje u bendu nam je na prvom mestu. Zelimo da ovaj oglas predstavi izazov pevacima kojima je dosadila jednolicna muzika na 300 bita u sekundi, koji se ne BOJE neparnog ritma i pevanja u kontraritmu, koje etno ne asocira na nesto lose, koji su voljni da eksperimentisu i istrazuju, i naravno koji imaju i ne boje se da iskazu svoju energiju (na sve moguce nacine). Zauzvrat nudimo strpljiv rad i sansu da jedni od drugih naucimo. Uzdravlje, valjda ce nekog biti da procita ovo a da mu je zanimljivo. ( I NARAVNO OSTALI CLANOVI KOJI SU CULI ZA NEKOGA KO BI BIO ZAINTERESOVAN, SALJITE DALJE! Unapred hvala ! )
×
×
  • Create New...