Jump to content

Lou

Iskreni članovi
  • Posts

    16302
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    19

Posts posted by Lou

  1. 16 hours ago, Baal said:

    Edituješ prvi post u temi i tako možeš da promeniš i ime teme. :)

    Palo mi je na pamet, ali sam pomislio "Ma jok, nije tako glupo sakriveno". :D To znači da ne može da se menja naslov iz podforuma, nego mora da se ulazi u temu, onda?

  2. Meni odlično ide, znam to, ali nema onoga zbog čega sam ovde dugo bio - razgovora o muzici, dobrih preporuka, tako tih stvari. Poslednji post sam otkucao u novembru 2016. godine.

    Jasno je da neće biti novih članova, tako da ovo vidim kao teranje mrtvog konja, uz poštovanje prema svima koji se trude i posebno prema Baalu koji se prihvatio ovog posla - kapiram i emocionalni faktor i sve to, drago je mesto, uspomene, sve je jasno.

    I eto, urotilo se nešto, nema opcije za menjanje naslova tema, a na Koncertima svakakva sranja odobrena. Baal se smeje u senci. :D

    Ovde nema ništa od opcija osim brisanja, sakrivanja, pinovanja i zaključavanja, kamo mrdanje?

  3. Ja sam u fazonu čoveka bez imena, jašem ka zalasku Sunca.

    Srediću sada ovo što je ostalo na Koncertima od novembra, prošvrljati okolo da vidim šta mogu da uradim, a da me je sačekalo, pa me skidajte sa spiska sutra.

  4. Kao što rekoh, nije bilo drkoški, u pitanju je dobronamerno skretanje pažnje, stoga je i smajli našao svoje mesto na kraju rečenice. Nisam bio ironičan niti sarkastičan (za razliku od tebe), nisam te vređao, nisam te nazvao nikakvim imenom...Ti si još uvek drkoški raspoložen, sudeći po prepravci, tako da ostajem pri ranije rečenom.

  5. Ja isto tamo obitavam ali me nije bilo na internetima nekih 3-4 dana :)

    Retko si na forumu i čuven si po tome da ne znaš kako šta funkcioniše i ko je ko, teško da iko može da kaže da obitavaš tamo. Bez ljutnje, to je stanje stvari, jednostavno ti je poslednji login najčešće bio pre desetak dana (a kao što rekoh ranije u sličnom razgovoru, uvek proverim da li je neko od kolega moderatora tu da bih znao da li možemo da se dogovaramo, da li mogu da pitam nešto i tako to), što nikako nije obitavanje. ;)

  6. Matt Elliott - The Calm Before (2016)

    skačatrlj 320kbps

     

    212507.jpg

     

    1. A Beginning

    2. The Calm Before

    3. The Feast of St. Stephen

    4. I Only Wanted to Give You Everything

    5. Wings & Crown

    6. The Allegory of the Cave

     

     

    Jeste li slušali? Nije spomenut na country temi, koliko vidim.

     

    Izdat u hladnom dobu godine, pa preskočen u toplom delu, konačno je došao na red za slušanje i odlično legao. Prvi utisak je da ima gomilu pamtljivih deonica koje nisu ni napadne ni "catchy", jednostavno su lepe i prisutne, što je meni ovde pokazatelj vrsnog pisanja muzike, sjajna suptilnost je u pitanju. Album se ciljano veoma sporo gradi, što je uživanje slušati do kraja.

     

    Napisao bih još komentara na pojedinačne fazone i trenutke, ali ne bih da onima koji imaju nameru da slušaju album nabacim očekivanja ili da pokvarim uživanje u novoj muzici. Nepretenciozan album prepun atmosfere, toliko.

  7. A u komentarima:

     

    louderthangod

    +zakkeryc Matt has had issues with every amp. As an owner of two Dave Green-era Matamps they are problematic. However I will strongly disagree that when he had the Matamp stacks it sounded radically different than he does now with those Oranges or his Soldano or any of that. I rehearse just a few rooms over from High On Fire/Sleep at the Oakland music complex and I've been seeing them for years, the tone isn't close. That being said, they're also finally working on new material.

×
×
  • Create New...