Jump to content

Lou

Iskreni članovi
 • Posts

  16302
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  19

Posts posted by Lou

 1. Matt Elliott - The Calm Before (2016)

  skačatrlj 320kbps

   

  212507.jpg

   

  1. A Beginning

  2. The Calm Before

  3. The Feast of St. Stephen

  4. I Only Wanted to Give You Everything

  5. Wings & Crown

  6. The Allegory of the Cave

   

   

  Jeste li slušali? Nije spomenut na country temi, koliko vidim.

   

  Izdat u hladnom dobu godine, pa preskočen u toplom delu, konačno je došao na red za slušanje i odlično legao. Prvi utisak je da ima gomilu pamtljivih deonica koje nisu ni napadne ni "catchy", jednostavno su lepe i prisutne, što je meni ovde pokazatelj vrsnog pisanja muzike, sjajna suptilnost je u pitanju. Album se ciljano veoma sporo gradi, što je uživanje slušati do kraja.

   

  Napisao bih još komentara na pojedinačne fazone i trenutke, ali ne bih da onima koji imaju nameru da slušaju album nabacim očekivanja ili da pokvarim uživanje u novoj muzici. Nepretenciozan album prepun atmosfere, toliko.

 2. A u komentarima:

   

  louderthangod

  +zakkeryc Matt has had issues with every amp. As an owner of two Dave Green-era Matamps they are problematic. However I will strongly disagree that when he had the Matamp stacks it sounded radically different than he does now with those Oranges or his Soldano or any of that. I rehearse just a few rooms over from High On Fire/Sleep at the Oakland music complex and I've been seeing them for years, the tone isn't close. That being said, they're also finally working on new material.

 3. Nisi bio na ivici suza, ja sam to odavno javno demantovao, u stilu Ane Nikolic i Raste. Ali si bio patuljasti leprikon.

  Znam ja da si javno demantovao, nego pomenuti danima nije pisnuo na forumu posle toga, još uvek čekam da čujem šta ima da kaže.

 4. Išao sam na njegove koncerte kada su me zanimali i sve je prolazilo kako treba i ne sećam se da je bilo ikakvih problema, jer je uvek sve bilo profesionalno odrađeno, za razliku od ovog nastupa koji ima sada.

   

  Kada nudiš uslugu, kažeš i cenu, nema jednostavnije.

 5. realno, kakvu ste galamu digli ovde ti i vojvoda, bilo mi malo frka da objavim da je promo cena karte 1800 jer sam se uplašio da će da se prijavi jedno 300 ljudi, a 50 karata se prodaje, pa bi bila panika. kad, šta će da bude - tek 20-ak se javilo :)

   

  šefe, a38 radi svoj koncert u svom klubu sa svojim promoterima i ekipom koja je tamo zaposlena = ne plaćaju zakup, ne plaćaju obezbeđenje, ne plaćaju ljude koji to rade (svi su u istoj firmi!!). s druge strane, ja ovde zakupljujem amerikanu doma omladine, plaćam obezbeđenje, nekakve protivpožarce, eventim, sokoj, postere, karte, dva kombija koja moram da iznajmim jer dolaze busom, a bus ne može da se parkira ispred dob-a i još mali milion koješta. swans rider da ne pominjem (samo za klopu i piće u bekstejdžu otprilike treba jedno 700€ + 10 ljudi na obaveznoj večeri = još 150-200€). dakle, ovo je skup koncert + je subota i honorar za bend je viši nego radnim danom. stoga karta ne može da bude jeftina jer, budi siguran, nema šanse da swans rasprodaju amerikanu. prošle sam godine imao mudhoney i prodali su manje od 600 karata, a kapacitet amerikane je 900. usput, swans su skuplji od mudhoney ne samo što se honorara tiče već im je i rider dibidus nadrkan.

  Šefe ( :haha:), pogledaj ponovo šta si citirao i reci gde sam doveo u pitanje visinu cene karte, tvoje troškove kao organizatora ili bilo šta od toga o čemu si se raspisao, pa se vrati da pričamo.

 6. Meni su ova dva albuma mnogo smućkana, sviraju dosta sympho black fora iz devedesetih, pa ubacuju folk fazone... nisu me ukupno nešto odradili. Dve-tri dobre pesme sam našao na Zi, te su me povukle atmosferom i vožnjom, ali su izuzetak. Početni uradak nove postave je, za mene, najbolji. Videćemo šta će biti sa poslednjim delom trilogije.

×
×
 • Create New...