Jump to content

Swallow_this

Članovi
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Swallow_this's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

-1

Reputation

  1. porokleto fantastican bend koji je toliiiko anderrejtovan....
  2. ....je l' su ljudi actually prestali da vole godsmack il' sta...? -.-
  3. Ko ti je ovo rek'o jako te je zajeb'o a ti ako si poverovala - svaka ti cast. ako nece mina, moze gojko, kruze price da jebe kevu koliko dobro zna svedski.
  4. mali offtopic. ovo je diskriminacija pankerka = muskaraca? that's soooo untrue. ali to sad nije vazno, bitno da je pretetovirana.
  5. SVE utice na cenu teta: velicina koja se radi mesto na kojem se radi (nije isto raditi tet na ramenu i unutrasnjsem delu nadlaktice) kompleksnost motiva boje koje se koriste (da li je tet bnw ili u koloru) vrsta boje koja se koristi (da ne kazem "marka" boje) vreme koje se utrosi na rad da li je tet unikatan ili je po sablonu ima tu jos gluposti ali otprilike to je to. sve ovo naravno, varira od majstora do majstora..
  6. privremene tetovaze jesu prave tetovaze. poenta reci "privremeno" je da se ona skida "normalno", sama od sebe. pigment vremenom bledi do potpunog nestajanja. samo sto se to potpuno nestajanje ne desi nikad.
  7. Nadam se da nije kasno. [ipak je proslo 5 meseci od ovog posta] Privremena tetovaza je, iskreno, najidiotskija investicija ikad. Ukoliko zaista zelis tet odradi "normalnu", "dugotrajnu" tetovazu, kako god. Ukoliko se predomisljaas, ili pak, zelis je na odredjeno, nemoj ni da se tetoviras. Bolje kupi kanu pa se crtaj na svake 2 nedelje. Sto se mene licno tice, na osnovu iskustva, nema razloga za i protiv. Postoje samo razlozi protiv. Moj prvi tet je odradjen u 8 razredu osnovne...kao privremena tetovaza. Kostala je 3x vise nego klasicna. "Rok trajanja", koji niko ne moze da ti garantuje tacno, zavisi od dubine uboda - sto ne znaci da manje boli. "Bol" je poptuno jednak. Moj je bio na 3 godine, radjen tamno sivom bojom. Prvih godinu dana je izgledao normalno, do trenutka kada je neverovatnom brzinom poceo da gubi oblik, boju, konture. Tako da je posle skoro 2 godine izgledao kao da mi je neko nonsalantno ubrizgao mastilo pod kozu. Radi nepotrebnog eksponiranja besne mrlje koja je sevala na mom telu, odradjeno je osvezavanje, "klasicnim postupkom", za vjek vjekova. To je opet mnogo vise para, zbog pokrivanja i prepravljanja sranja. Sva sreca pa sad imam normalan, lep tet. Privremena sranja su price za mlalu decu i konzervativne matorce. Valjda su neke stvari sad jasnije.
×
×
  • Create New...