Jump to content

Raging Bull

Članovi
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Raging Bull

  1. uzeo je novcic provereno, ja video, a bio sam 2-3m od njega... e sad da li je dinar, dva ili 5 pojma nemam posle ga je stavio medju svoje stvari i zadrzace ga kao suvenir... koncert je bio super, par zamerki su: mississipi je prekinut posle prve strofe, nisu bacali trzalice i palice, a najvise su me iznerirali klinci koji su pusteni iz partera i koji su krenuli da se drekenjaju... to ne mogu da vam opisem, jedan lik se toliko drao da sam ja bio u zestokom iskusenju da ga zabodem i da krenem da ga sutiram, ali u tom slucaju bi izgubio mesto u prvom redu... verujte mi u tim trenucima ja nisam cuo uopste muziku samo tog mentola i njegove drugarice kako se deru, a usi su me bolele... ali dobra sta je tu je, uvek ima klosara. neizivljenih..
  2. Jel zna neko u koliko sati ce pustati u arenu? ko je predgrupa, kad pocinje?
  3. ima li neko predstavu koliko OTPRILIKE kostaju majce acdc koje se prodaju na koncertu?
  4. jel ce deliti narukvice za fanpit ili kako? i jel onaj ko pokupi narukvicu za fanpit mora odmah da udje u isti ili moze da bleji negde do (lupam) 7 sati pa onda udje?
  5. to sam i ja rekao, kao i sto nema logike da su tribie duplo skuplje... ima tu nekih zackoljica
  6. koliko ja vidim fan pit i stajanje A su istom bojom oznacene i kostaju 5500, ali opet i da je fan pit skuplji, sto su tribine bre toliko?? mislim nije mi jasno, em su dalje em su tribine??? jesam li ja kreten ili ima neka fora da se jedino sa tribine vidi jer je bina uzdignuta ili tako nesto
  7. meni ovde niju jasne dve stvari 1) da li fan pit kosta isto koliko i stajalista iza njega 5500? 2) zasto fucking tribine kostaju tako mnogo jbt. mislim ko je lud da daje 11000 za tribine kad dobije bolja mesta za 5500?
×
×
  • Create New...