Jump to content

death angel

Iskreni članovi
  • Posts

    320
  • Joined

  • Last visited

About death angel

  • Birthday 11/23/1985

Profile Information

  • Location
    Beograd

Profile Fields

  • Gender
    Female

death angel's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

-2

Reputation

  1. Dugo nisam bila na forumu, pa se tek sad setila... Ovo je bio vrlo, vrlo, jadan markentinshki potez... Ispalili smo se, doshli u Voodoo, da bi se na kraju ispostavilo da Sabaton uopshte nije bio obaveshten da tu treba da dodje. Kenja mi se od Legacy-ja.
  2. Ovo je stvarno malo. Ali bolje ishta nego nishta. Shta bih sve htela josh da chujem, otprilike bi trebalo da odsviraju skoro sve svoje pesme... Josh da isprosimo jednu pesmu (npr We burn) i to je to - 16 pesama.
  3. Meri Reno - Vatra sa neba Knjiga je o Alexandru Velikom, mnogo je dobra
  4. I ja bih volela da chujem We burn. Naravno da se ne ponosim shto su i nashi ljudi radili to, ali pesma je bash dobra i kao shto slushate u drugim pesmama druge ratne gadosti, ne znam shto ne mozete i u ovoj.
  5. @Zlatko Nemoj da si toliki bukvalista, znam ja da chitam... I dovoljno sam inteligentna da razumem to shto sam prochitala... Dakle, neka je on to objavio juche, ali ne za prvih 200, nego npr za prvih mesec dana ili neshto slichno, a ne da moramo da se pokrvimo da skupimo pare da bi kupili kartu za jeftiniju cenu. 200 nije puno, to ce brzo otici. I mnogo kenjate sa tim "ko ih voli doci ce". Do njih ima josh dobrih koncerata, za koje takodje treba da se daju pare. Moglo je sa ovom prodajom i da se sacheka malo, ima vremena do aprila...
  6. Jebo te ljudi, ala ste vi ogranicheni... Ne krivim ja nikoga za nezaposlenost, nego zato shto odjednom javlja da otprilike sutra morash da kupish kartu... To je moglo i ranije, realno. I naravno da cu ici, samo shto ne volim da zapadam u dugove. A to da li ih neko voli ili ne, nema veze sa time da li ima para da da na njih. Mozda jednostavno nema ni od koga da pozajmi...
  7. Znam i ja da nisu jeftini, slushala sam ih i ranije uzivo, ali je fora shto danas krecu da se prodaju najjeftinije karte i verujem da ce vrlo brzo otici, zato se nerviram shto je to tako naglo objavljeno...
  8. Koliko sam se juche obradovala shto cu ih opet videti, toliko sam se iznervirala shto moram da se cimam sa pozajmljivanjem para da bih danas kupila kartu za "jeftinih" 2000. Jbg. Stvarno, hoce li biti neki paket Therion+BG?
  9. Obe vecheri je bilo super, Block Out je mogao i da svira bolje stvari, ali ok, ovo je festival. Bjesovi otkazashe, ali su Goblini, bar meni, to nadoknadili. Mnogo su dobri bili sinoc, razvalishe. I on su mogli josh neshto, umesto obrada, ali ajde.
  10. Meni je bilo bash dobro - predgrupe dobre, prvi put gledam Soulfly, tako da mi je bilo ok i pored toga shto je Max zaribao... Publika je isto bila extra, bash je bila ludnica.
  11. Meni nova pesma i nije neshto... Makar na prvo slushanje...
  12. chek, chek... Je l' to postoji serija Tochak vremena?
  13. death angel

    Svemir

    Ja sam gledala samo par epizoda BBC-eve serije, ne znam kako se zove, ali prichu je prichao glumac Sem Nil. Te epizode su bile bash dobre. Inache, Vojadzer 2 oteli vanzemaljci!
×
×
  • Create New...