Jump to content

Krang88

Iskreni članovi
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Krang88's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

4

Reputation

  1. Krang88

    Grob 14

    Dragi prijatelji. Zelim vam predstaviti jedan savrsen bend iz Podgrobnice,glavnog grada Crne Gore. Bend koji sacinjavaju lokalne fukare iz podgorickih parkova. Tematika je vezana za mrznju prema zenama,roditeljima i svemu drugom. Povracanje je sustina postojanja benda. link za myspace stranicu : http://www.myspace.com/grob14 Hvala.
  2. Ljudi hoce li mi neko reci,koliko bi kostala jedna guerila gitara..sedam zica,mahagoni....2emg-humbackera..otprilike... U stvari ako mi neko ko je vec uzeo gitaru moze reci koliko je platio ))))
  3. Krang88

    Zaimus

    Tako je braco!!!Pogibija!!!! Kakva ALBUMCHINA!!!!!!!!!
  4. Realno,Metallica nema nijedan los album.
  5. Kasop,kasop... Kasop...thrash me`al.. kasap
  6. Podgoricki bend Postmortem osnovan je februara 2003 godine.Za sobom biljezi oko 100 svirki i mini koncerata. Prvih par godina bend je svirao vecinom obrade zaludjen Bay Area Thrashers scenom,osim nekoliko pjesama,ne bazirajuci se previse na autorski rad... U poslednje 2 godine bend je spremio autorske pjesme za studijski album,ali uslijed kolotecine koja je zahvatila Crnu goru i nemoci bendova (muzicara),nedostatka para itd..., ne moze se ocekivati studijsko ostvarenje u skorije vrijeme. Bend ima demo album `Sjecanja` sacinjen od nekolicine pjesama snimljene u periodu od 2004-2007 godine,sniman u improvizovanom studiju sa semplovanim bubnjevima,dok za drugi demo album pod nazivom `Zaboravljene godine`,pjesme snimaju u studiju Podgoricke RTV Vijesti na kojoj je trenutno aktuelno takmicenje `Borba bendova` ciji je ucesnik i Postmortem.Pjesme koje su snimane tokom takmicenja skidane su sa interneta i obradjivane u Stainbergu... Od svirki se izdvajaju zajednicki nastupi sa bendovima Interfector,Apocalypse,Demonium,KBO,Trula koalicija,DST,Autogeni trening i drugi.... Line up benda : Stefan Stanisic Sesa - Gitare,Voka l- Bendovi&Projekti (Udar,Alcowhore,November blaze,Grob 14) Milos Klikovac Klidza - Bass gitare,Vokal - (Zaimus,Abhot,K&K,Dylan dog) Nermin Bahovic Nero - Klavijature,back vokal - (C&C band) Stefan Batalovic Bata - Bubnjevi,back vokal - (Zardjalo doba) Evo link za download pjesme Zaboravljene godine,a bice postavljene i jos neke. http://www.mediafire.com/?mzyfkt5cjcy
  7. Gitarista je najveci shupak...
×
×
  • Create New...