Jump to content

Dragonhelm

Iskreni članovi
  • Posts

    107
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Dragonhelm

  1. Мени се чини да је Анчи боље певала на прошлом
  2. Најбољи инструментални прог године - Armenian Space Station, послушајте
  3. Насловна није лоша, али је све остало безвезе
  4. Какво бре ремек дело? Текстови су неупоредиво мање вицкасти, рефрени нула, музичка подлога често више има кантрија и блуза него хеви метал. С изузетком 2-3 песме, албум је баш лош. Прва половина албума је потпуни промашај. Разочаравајуће.
  5. Предобар албум, нови певач одлично звучи
  6. За ове нацисте који мисле да знају нешто о историји: Тројни пакт нам је гарантовао да нам неће ништа... док не добију рат. Да је Хића добио рат, све би нас истребио и ћао ђаци и поштоваоци лика и дела Хеса и осталих бараба. И ми и Пољаци и Чеси и сви што данас пљују по комунизму, треба да захвале Стаљину што су уопште живи. Гулаш социјализам је бања спрам Аушвица. А ви се и даље дивите тим опскурним ликовима.
  7. @нациста: нацисти немају права да се дуре
  8. банујте овог усраног нацисту
  9. http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/261247/Jeremic-Navijao-sam-za-Fljamurtari-protiv-Partizana ЦАР
  10. Meni se cini da kod ovih gore sto zakeraju prepoznajem sindrom koji je mudri Gendalf lepo opisao recima: ''Kings made tombs more splendid than the houses of the living, and counted the old names of their descent dearer than the names of their sons." Po svim razumnim prog metal merilima, ovo je odlican album. Znaci, manje trubite, vise slusajte.
  11. Ne stize se od SyX nista slusati ovih dana, pa sam samo na brzaka presaltao i ne svidja mi se sto vuce na onaj grozan STYE, ali na par mesta ima nekih zanimljivih momenata, mozda i ne bude lose.
  12. Албум је ремек-дело
  13. У Грчкој срамотно суђење. Опет.
  14. Иако га данас праве шиптари, Пећко пиво је и даље најбоље на овим просторима. Нема боље воде за пиво од оне из Руговске клисуре.
  15. како се скакало по кревету
  16. Са овако срамотним суђењем потпуно је извесно да ће Партизан да преокрене.
  17. Нико ове сезоне у домаћем првенству није овако надиграо Партизан, Рад врло борбен и отворен, само пресинг и контре. Партизан има среће да није примио 3 и то уз помоћ безобразног судије. Лепа акција Партизана код гола, прелеп слободњак Рада. Одлична утакмица за наше услове.
  18. Јум им је једини спас од дрчног комшије
  19. кад је Италија признала независност Косова (а признала је међу првима), није ни један камен полетео на њихову амбасаду. Пар десетина метара даље, две амбасаде су гореле. Мислите о томе. Срби традиционално симпатишу Италију и то је сасвим ок.
  20. Албум је фантастичан, најбоља Мантикора још од 2002.
  21. Албум је одличан, у нивоу прошлог и првенца, а међупериод шије за класу.
  22. скупили се металци да паметују
  23. Некако ми се чини да од петице иде константно лагано падање квалитета, с тим што је песма Одисеја врхунска. И тај албум је био јако добар, а последњи је био тек онако солидан. Још увек су ми петица и Дивајн вингс.. најбољи
  24. То не звучи на добро, ако буде превише неких смарачких квазиепик монолога са мало праве свирке то неће да личи ни на шта.
×
×
  • Create New...