Jump to content

Evil Elvis

Iskreni članovi
  • Posts

    129
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Location
    Zaječar

Profile Fields

  • Gender
    Male

Evil Elvis's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

-1

Reputation

  1. Reklama: Zokijeva SINEMA je nedavno pokrenut sajt koji se bavi recenzijama filmova, kao i vestima iz sveta kinematografije. Recenzije objavljujemo dvaput nedeljno, a vesti svakodnevno. Opisujemo R5-ove i bolja izdanja, a uskoro planiramo i kačenje dobrih titlova za opisana izdanja. Koliko mi znamo, ovo je jedini sajt posvećen isključivo filmovima na srpskom jeziku. Pozdrav filmofili (i Iliću)! BTW, Borat je najveći success u poslednjih deset godina.
  2. Live Undead jedan od najboljih Hannemanovih radova. A i naslovna, M Suicide i drugi deo (od usporavanja) Ghosts of Wara razbivaju.. Read Between the Lies malo smara, do jaja je refren, al' je ostalo reciklaža, kradu sami od sebe.
  3. Do jaja je Load, al' jbš to uživo.. Uživo oću metal
  4. Ništa nije pogodio, mada mi se više sviđa njegov "verse riff" od Slejerovog
  5. Ne... Ovo je original - Zapanjujuće su slične, a?
  6. Možda ti se i svidi, izmenio je Zakk pesmu..
  7. Odslušaj ovu obradu, pa ćeš i sam da vidiš.. Sama po sebi nije tolko loša, ali kad se uporedi sa originalom.. ispada mnogo ljigava. Sem nje, ne valjaju ni This Love, a i Rise, ima mnogo lošu produkciju. Sem Becoming dobra mi je i I'm Broken, izmenili je, ovako mi se više sviđa.
  8. Jedino je Becoming od Throwdowna možda bolji od originala, mada je većina obrada ok, jedino je Zakk Wylde iskasapio Suicide Note 1, od lične balade napravio ljigavi shit. Machine Head su pošteno odradili poso, al mi se zvuk gitare više sviđa kod Pantere, a Sandblasted Skin suprotno, zvuči bolje u cover verziji, samo što nema taj šmek. Cemetary Gates bi bila dobra da pevač ne peva povremeno evrovizijski. Ostalo je ok, ali Pantera bolja.
  9. Bilo bi dobro, imali bi samo jedan umesto dva hardcore benda
  10. Od pesama sa sajta, Divine Mistake najbolja, mnogo dobra pesma, svaka čast onom ko je napisao rif.. Metallica vam malo ukrala refren za Cyanide. Breaking the Skull mi se nije svidela na prvo slušanje, al' mi je kasnije prirasla za srce.. dobra. Merciful Angel samo ok, ima jedan odličan rif u sredini, al' je pomalo dosadnjikava, a balada je isto fina, ali onaj žešći deo mi se ne sviđa.. Dobro je zamišljen, al nekako nije to dovoljno moćno, ne znam, treba da prave instrumenti više buke možda.. Ispada nekako praznjikavo. Open Wide the Gates nisam hteo da slušam, loše se čuje. Vokal mi je svuda baš do jaja.
  11. Najbolje bi bilo da se ode na Sonisphere ako bude u Bugarskoj ili u Grčkoj.. Mada, može i u Češku, jel bi išo neko odavde? Vojinko?
  12. Nadam se da će umesto Dia da pozovu Ozija, pa da svira Black Sabbath.. Lele, Metallica, Slayer i Sabbath, 3 moja omiljena metal benda za jedno veče... upiškio bih se od sreće.
×
×
  • Create New...