Jump to content

zokocx

Iskreni članovi
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

zokocx's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

4

Reputation

  1. Kakavi su čmarkovi ovi iz Eventima, kao neće biti karata više za fanpit i oni u petak izbace još !!! A ja budala dan pre kupim za parter 1, sad prodajem kartu za parter 1 ispod cene, morao sam da kupim za fanpit neću sam da skačem tamo u p1.
  2. zokocx

    Posao

    Ovo nema sanse, ja cu prvi da se bunim, i onako radim posao koji bi mi mogli uvaliti i dok treba da spavam a da ne pricam u hitnim intervencijama i slucajevima. Plus kad sam procitao onaj default ugovor o radu koji sam dobio, tamo sve zivo stoji na strani poslodavca znaci ogradeni su sa svih strana, a nas radnike dobro da nisu okarakterisali kao robove u lancima spremnih da primer 24/7 bulju.
  3. Sto ta Kolumbija nije u Evropi ... nije dobro Par interesantnih
  4. Uf ja sam mislio da prosli EXIT (2010) je bio beda, ali ovaj je bedni od Zimbabvea. Na "velikim" binama ima izvodjaca za koje sam jedva cuo da postoje, dok na Explosive samo za 2 benda samo cuo, mada ih neslusam ... izem mu kad slusam vecinom samo komercijalne metale.
  5. Realno meni licno za nijansu je bolji od ASOP albuma, koji je nakako suvise plain, u ovom novom ima saranja. Ipak muzika je subjektivna stvar. Ali sta je, tu je, IF live kida ,ko to jednom dozivi, hoce opet ma sta izdali, SKC 09 najkoncet na kojem sa bio 3 dana sam imao jos adrenalin od svirki.
  6. Realno, presli su u neki blagi emo alternative metal. Nije ovo vise kao onaj stari dobri Calyman, po meni tako je bolje nego da forsiraju jedno te isto i plus ga jos lose urade, ima novih klinaca koji ce to kopirati a mozda i usavrsiti. Slusao sam IF 5 godina , tacno se sad oseti kao je Anders omatoreo . Iz nekog rage MDM presli na ovo. Svi albumi imaju neki kvalitet, slusao sam sve od posle 1. albuma (Jester Race koji nisam ni jednom pustio). Naj su mi Clayman, Reroute to Ramain, Soundtrack to your Escape, delom Come Clarity, ovaj predposlenji nije se primio.
  7. E ljudi ja malo nisam u toku sa koncertom, posto sam se odlucio ipak da idem na 'cert samo zbog odlicnih predgrupa ,jer novi sonata album mi nije bas nesto bolji mi je od Unia ,ali ipak oni stari su nenadjebivi. Hocu da pitam da li mogu da se poruce jos one promotivne karte (one sa slikom), ili da kupujem na drugom mestu a realno ni na eventim-yu sajtu nemogu da nadjem sonata ... jer moguce da jos nisu stavili ili su prosle karte ?
  8. Realno kao sto sam i prvi put rekao Sabaton stvarno vredi videti uzivo ,nije da su podigli adrenalim nego strasno, totalno su me razbudili. A MrtveZvizde ono, textovi im strasno lice a muzika .. imaju par pesama koje se isticu ostalo slicno. A za perverzije nemam reci ,luda ta Skandinavija
  9. Hehehe ,znaci svidja im se Srbija ,sto znaci docice opet uskoro ,ali da povedu jos neke dobre predgrupe , za svaki slucaj...
  10. Sad bas ne znam da li ima negde u srbiji bas neki zamak ono u stanju raspadanja , pa tamo bi trebalo da se odrzi koncert ... izem vam zamkove. Ako ocete da ih gledate pravac Rumunija ili Slovacka ,bendovi dolaze da se cuju uzivo a ne da dovuku zamkove,katapulte, baliste, zmajeve ... svasta ,jos napadnu publiku
  11. Ja strasno gotivim Sirenia , meni licno naj symphonic Ghotic bend, svaki album drukciji skroz, ipak menjali pevaljku na svakom. Osim prvi album koji vuce na neki death. Topla preporuka svima.
  12. Eh sta je tu je , realno ja sam dosao zbog benda tj. muzike a sto se mene tice mogli su i da na bini imaju slamu (ali bi bilo glupo ), dokaz je da nemoraju neke dzidza-bidze da upotrebljavaju da bude dobra svirka , vazna je setlista i dobar odnos prema publici.
  13. A one trzalice dobro da punu kofu nisu bacili odjednom, ladno na pocetku gde sam bio tamo su najvise bacali a posle smo otisli sa drustvom na drugu stranu tj. blize izlazu i tamo nista ,bre Mehhhhhh moracu jos na koncerte
  14. Pa ima jedna slika Sabatona ono na kraju kad su nam se poklonili, ali ocu u akciji kada pesnici rukom u prazno ... a kako mocnu su izgledali i zvucali, posle njih HF mi je dosao nekako soft . Ja u tom metezu i uzbudjenju nisam stigao da slikam Sabaton samo HF i malo Bloodbound, ali moram jos vidim kakve su slike.
  15. Ja kad sam isao na Flejmse ocekivao sam da ce biti neke opake sutke ,ono neki opaki likovi sa martinkama ima da gaze kao divlji a nista ,naprosto nisam mogao da verujem kako je to civilizovano izgledalo , mozete misliti lik pada u sutci i trojica ga dizu ,pa ga sklone i lepo nastave... meni vilica za malo odpala od cudjenja. Jeste video sam i kao su se dvojica malo putukla ,ali bilo je razloga sigurno. A to sto neko,nekog slucajno udari to i nije tolko strasno, ako nije namerni i bas jako. Mene neko lupio po bradi i primetio sam tek posle sutke da me nesto boli . Verujem da na nekim extremnijim svirkama sta ja znam neki death grind da tamo ima gore situacije. Ali za sada respect za SKC publiku. PS: Slikao neko nastup Sabaton-a ???? ako moze neka okaci slike .
×
×
  • Create New...