Jump to content

Dragon Rider

Iskreni Ĩlanovi
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Dragon Rider

  1. Ljudi, ovo je bolesno. Mocno zvuci, svaka cast. Super napredujete, bravo ljudi! Realno, najbolji ste u Srbiji. Pevac je zaista bio slab u pocetku, covek je bas puno napredovao, svaka cast, samo jos malo da dovede u red Engleski i bice super.
  2. Neko? SVI! Bice puna Arena. Radije cu da dam 50e za Rammstein nego za AC/DC.
  3. Au bre, sta su zapeli sa tim Poljacima, prvo 40:1 pa sad i ceo album o njima. Bili su i nasi piloti(Kraljevine Jugoslavije) u RAF-u(cela nasa bombarderska eskadrila je kad smo izgubili pobegla u Severnu Afriku i tamo letela do kraja rata za Engleze protiv Romela, vrlo uspesno pritom). E stvarno, mogli bi organizatori(Frubiiiiiii, oj Frubiiiiii :) ) da im palamude malo o nasoj istoriji, ako icega ima ima bitaka i klanja. Mozda ih navucemo da snime Kosovski Boj ili Solunski Front :rockdevil: (ili Cer, Kolubaru, Aprilski Rat, '99tu(Kosovski Boj 2 ), ima tu materijala opasno lozenje) . Ne stvarno, imamo blesavu istoriju, punu stvari jednako ekstremnih kao 40:1.
  4. Kad su to svirali pred sedmoro ljudi, pojma nemam? Hmmm, jos ce da ispadne da mogu da ih unajmim na svadbi da mi sviraju. E TO bi bilo do jaja!
  5. Zelje su vam ispunjene:
×
×
  • Create New...