Jump to content

bershka patouli

Iskreni članovi
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

bershka patouli's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

8

Reputation

  1. Daju na autićima za sudaranje. Kako smo polomili one klince tamo, hehe
  2. Poslušajte novi album "Perspektiva" koji je izašao početkom 2011. godine, može se besplatno skinuti. Na stranu svaka rasprava dok ne poslušate pesmu "Klovn".
  3. Veću glupost skoro nisam čula! Kako možete da verujete u izjave nekih likova koji su se našli pametni, pa "sve znaju", pa će da nas prosvetle i veliko im hvala na tome?! Ništa upućeno lično tebi, Night Prowler, već mislim na tog lika sa foruma. Čitava ova priča prerasta u gore od trač rubrike. Šta bi bilo kad bi bilo...
  4. Album je vrhunsko delo! Svako ima pravo na kritiku, ali kad neko od vas glasnogovornika napravi išta slično, javite se. Tresla se gora, rodio se miš. Pih. Izvol'te na koncert, pa će se čuti i te gitare. Dobre su, dobre. Ipak, na svako novo slušanje neke druge stvari će da preuzmu mesto favorita.
  5. Stvarno, balade su im neprevaziđene, kao i uvek! A matorci dobro rokaju i dalje.
  6. "The Good Die Young" - odlična balada! Baš u njihovom stilu. Album je ok, logičan nastavak njihovog prethodnog rada poslednjih godina. P.S. Da li još nekome uvod u "Turn You On" vuče na "Konje" Divljih Jagoda?
  7. Kad je već Генеральный postavio link za Orianthi... Malo je gitarista poput Vai-ja. A još manje žena koje mogu da mu pariraju. A još uz to imaju 25 godina i gomilu nastupa iza sebe sa nekim svetskim imenima. Žena gitarista je malo upravo da bi došle do izražaja. U moru muških gitarista... lakše se pliva kada niste muško. Tim povodom: Amen for that! Ali, da ne bude zabune - ništa bez jačeg pola. Da nije gitarista, ne bi bilo ni gitaristkinja, jel' te? I obrnuto.
  8. Skoro sam čula za njih, pravo su otkrovenje. Stvar "Sleep" je mmmmm...
  9. Ljudi, rasturate! Odavno nisam čula nešto ovako kvalitetno! Uvežbani ste i vrlo energični na nastupima, sve pohvale! P.S. Kakve su šanse da promociju albuma odradite i negde u Srbiji?
  10. Koncert će se, po svoj prilici, održati, ali izgleda da od Meet&Greet nema ništa... Oh, well, tu smo zbog muzike!
  11. Album je izašao!! Evo linka za preslušavanje segmenata pesama: http://forcesofsatan.ithinkmusic.com/my-st...e=LR&r=8152
×
×
  • Create New...