Jump to content

Jassy

Iskreni članovi
 • Posts

  27
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Jassy

 1. Ovo je moj prepravljen post odozgo. Mod mi je skrenuo pažnju da se na belom skinu ništa ne vidi pošto su slova skoro bela...a više nema opcije za editovanje posta. Tako da eto. A i sviđa mi se ova boja... "Ja sam PEVAČICA i tražim BEND sa teritorije Beograda. Glas mi nije školovan, ali staje u 4 oktave, pretežno je sopranske prirode i mogu da se pohvalim sa dobrom izdžljivošću i pristojnim trilingom. Dakle, od najnežnijih tonova do banshee dreke Nemam striktno određen princip pevanja i voljna sam da se adaptiram ako moj glas pasuje fazonu benda. Odgovorna sam i muziku shvatam veoma ozbiljno, tako da su mi potrebni muzičari koji imaju iskustva. Do sada nisam imala nikakav ozbiljniji poduhvat po ovom pitanju, ali za mene je sasvim ozbiljno i tezgarenje sa obrađivanjem. Preko glave mi je bendića koji se samo iživljavaju i koji nemaju predstavu šta je timski rad, kamoli šta su redovne probe. Možda ovaj moj "oglas" deluje previše uštogljeno, ali to je samo zato što stvarno želim da najzad aktiviram svoj vokal. Doduše, treba da sastružem skramu od duvana i alkohola sa glasnih žica, ali malo vežbe će to da sredi. Eto, toliko... Javljajte mi se preko PM ili na moj mail. Pozdrav svima!" @Šarki, imamo isti problem ...ali bolje uživati u životu maximalno nego se pod stare dane pitati "eee, a što nisam ono prob'o..." (ako stignemo do starih dana) @etheral, pevam prilično "glatko", i zato recimo ne uspevam da skinem Black Velvet sa onom Alaninom šmirglanom senzualnošću. Ali bar sve ostale aspekte pesme potrefim.
 2. Bruka i sramota što sam za Poets of the Fall saznala tek skoro. Imam izuzetno "osetljiv" sluh a njima stvarno ne uspevam da nađem manu. Počev od dobre svirke, preko fenomenalnog Markovog vokala pa do predivnih poetičnih tekstova... Heh, Finci! Skandinavski bendovi ili načisto useru stvar ili naprave nešto genijalno. Imam sva tri albuma i maltene ih vrtim non-stop u mp4 playeru, a ovaj četvrti najnoviji tek treba da skinem, čim to bude moguće. Moji favoriti: Carnival of rust Lift Late goodbye (ovu mogu bukvalno over and over and over again) Sorry go 'round Illusion & dream Don't mess with me Gravity Desire Dawn Revolution roulette The ultimate fling Everything fades Sleep Stay... ...zaustavi se! Anyway, primetila sam da svaka njihova pesma ima sopstveni fazon, svoj zaseban život. Možda preterujem jer sam trenutno opsednuta njima, ali retko šta može tako da me oduševi.
 3. Ama brate, rakija i duvan su sveprisutni! Bez toga ništa! Baš trenutno pijem Viljamovku sa sve pivčugom... ...Samo moram malo da "očistim" oktave. Zbog pevanja, mislim. Ali reko' da budem fina, da ne kažem ljudima da od radže bolje pevam...
 4. Ja sam PEVAČICA i tražim BEND sa teritorije Beograda. Glas mi nije školovan, ali staje u 4 oktave, pretežno je sopranske prirode i mogu da se pohvalim sa dobrom izdžljivošću i pristojnim trilingom. Dakle, od najnežnijih tonova do banshee dreke Nemam striktno određen princip pevanja i voljna sam da se adaptiram ako moj glas pasuje fazonu benda. Odgovorna sam i muziku shvatam veoma ozbiljno, tako da su mi potrebni muzičari koji imaju iskustva. Do sada nisam imala nikakav ozbiljniji poduhvat po ovom pitanju, ali za mene je sasvim ozbiljno i tezgarenje sa obrađivanjem. Preko glave mi je bendića koji se samo iživljavaju i koji nemaju predstavu šta je timski rad, kamoli šta su redovne probe. Možda ovaj moj "oglas" deluje previše uštogljeno, ali to je samo zato što stvarno želim da najzad aktiviram svoj vokal. Doduše, treba da sastružem skramu od duvana i alkohola sa glasnih žica, ali malo vežbe će to da sredi. Eto, toliko... Javljajte mi se preko PM ili na [email protected] Pozdrav svima!
 5. Jassy

  Broken Hope

  Ma nema bre tema, pretrazila sam ceo forum! Meni je omiljena njihova Wolf Among Sheep Kad god je cujem, razveseli me, i zamisljam veoma "zivopisne" slicice... a ritam je smrt
 6. I ovo je OK za početak Idem sad da se igram Hvala vam ljudi! *pusa*
 7. Znam. Nadam se da je relativno lako naučiti da se crta u PhotoShopu... Nikada nisam probala. Do sada sam svoje umetničke sposobnosti izražavala samo na nedigitalan način Grafitna, akvarel, tempere, voštane, pa čak i vajanje...
 8. Hvala, Najbrži Nemam PhotoShop, jel mogu da skinem program sa neta?
 9. Original CD... hmm... U jbt. Ako imaš gde i s kim - Block Out. A 'tela sam da nabavim i Suidakra - The Arcanum. Ali baš original. K'o što naslov kaže.
 10. Hvala WindRider! Poštedeo si me cimanja
 11. Dok poskidam još 2-3 pesme koje su mi ostale sa ovog albuma, uploadovaću ga celog ovde, sa pesmama po redu Ovo umetničko delo ne bi smelo da bude zaboravljeno.
 12. Ovo nije u potpunosti moj rad, jer je u pitanju obrađeni isečak moje fotke, u "konotaciji" sa profilom Alucarda, lika iz anime Hellsing. Sve rađeno u Paint-u, zato je ovako brljavo.
 13. Bljaaak brateeee!!!!! Mislim, rad ti je FANTASTIČAN, ali zašto ovu spodobu nacrta?!?!?!?
 14. Čim sam videla naziv topica, pala mi je napamet Wings Of Destiny od Rapsody Jes' dobra... Terala me na suze par puta, kada sam bila u fucked-fazi... Evo sad sam je našla na youtube... Gde me podseti bre! Neke stvari su neprevaziđene... jebemu sunce...
 15. Ovaj topic je posvećen, po meni najupečatljivijem albumu iz ovog podžanra... Dismal Euphony - Autumn Leaves: The Rebellion Of Tides Izdat davne 1997.godine, uz saradnju prvobitne pevačice, neprevaziđene Keltzive... Metaforizovana priča o bezvremenoj ljubavi zverskog stvorenja i krhke smrtnice, pripovest o nadrealnom stanju uma i putovanju kroz dimenzije, uput da nas samo naš strah čini slabim, potvrda da je tama prapostojbina strasti...
 16. Aegis ubija, slažem se sa većinom ovde Kada čujem pesmu Aoede, ili Venus, poželim da preselim dušu u drugu dimenziju... fala bogu, nisam do sad skapirala kako
 17. U albume Gothic i Shades of God mogu da se kunem, sve ostalo je qrac.
 18. Ima li neko da voli ove majstore?
 19. Jassy

  Illdisposed

  Baš mi je drago da naleteh na topic o ovom genijalnom bendu. Spakovali su sve moguće vrste emocija u nešto što može da se sluša u bukvalno bilo kom raspoloženju, i da ti isto poboljša Meni je definitivno među omiljenim albumima uopšte, njihov 1-800 Vindication. Jebe keve.
 20. Imam jednu pretpostavku... Neke pesme, kako po melodiji tako i po textovima, na albumu Projector mnogo asociraju na igricu Soul Reaver. Ako je neko igrao, a preslušao je album, moguće je da će skapirati na šta mislim. Akcenat je na pesmama Therein, Day to end, i Auctioned.
 21. Potreban mi je bend. CEO BEND: dvojica gitarista, basista, bubnjar, i eventualno klavijaturista. Tražim previše? Prvo bi valjalo proceniti moje glasovne mogućnosti pre donošenja bilo kakve "presude". Nisam još uvek sigurna kakav bi bio muzički pravac u kom bih stvarala. Dobar sam tekstopisac, a pokazalo se dobrim i moje asistiranje u kompoziciji (samo putem sluha, jer nemam konkretno muzičko znanje). Primetila sam da je prisutno određeno zasićenje što se tiče "muških" bendova, zbog potrebe za brutalnim vokalima. Mislim da bend sa ženskim vokalom može da bude isto tako uspešan, ako je ekipa dobro ukomponovana. Ovo je samo predlog, tako da, otvorena sam za sugestije.
 22. Ahaa... I šta sad, dilema je da li jesu metal ili nisu? More, JESU. Će se snađemo i oko njih...
 23. Gde je post o FEAR FACTORY??? Koliko ja znam, oni su industrial.
×
×
 • Create New...