Jump to content

lemilica

Iskreni članovi
  • Posts

    162
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Everything posted by lemilica

  1. Najdirektniji problem sa Srbima i Srbijom ima Zoli Teglas iz Ignite-a. I to dugi niz godina, traje jos uvek. Za ostale muzicare sem Bonera Vox-a koji se jebe za pare, ne znam.
  2. Ne postoji opcija u kojoj neki bend ne zeli nikad vise da svira ovde.
  3. Iced nije bio ni blizu 400 karata. Ako se ne varam ni blizu 350.
  4. Internet ratnik sa virtualnim mudima. Jadno.
  5. Nije se javio. Morao sam da ne bude dramaticno,
  6. Dosadilo mi je vredjanje pa rek'o da se javim ovde. Sixx, ja sam Milorad Vuckovic, moj telefon je 065-667-9999, molim da me pozoves da izadjemo negde, bilo gde, da mi objasnis zasto sam retard, gde sam i koga pokrao, posto rece i da sam lopov. Ucini mi, molim te. Odgovoricu ti na sva pitanja. P.S. Neko je spominjao da MW bio krcat, nije, 145 ili 155 karata.
  7. Hypo je bio ozbiljno pucanje u finansijskom smislu. Sabaton je bio vrlo dobro posecen, ali nikako rasprodat.
  8. Odrzava se pod drugim imenom. http://www.metaldays.net/ A porez Hrvati zveknuli na 24% ako se ne varam.
  9. http://nocturnemagazine.net/vest/2086/pocela-prodaja-karata-za-sabaton
  10. Prodaja karata ce krenuti,nadamo se krajem oktobra, kad se saberemo/oduzmemo, pozavrsavamo i potpisemo sve jbn ugovore... Ukratko realan datum 31.10. sve ostalo i cena i da li ce biti jos neki bend saznace se tad.
  11. Na Terroru pre tri godine u malom skc-u bilo 220 sa sve spiskom. DBD prosle godine u Gun-u 180 ljudi sa sve spiskom! Da, jesu velika imena Terror sam gledao 6-7 puta, DBD 2-3 puta, ali posle zadnjih par koncerata, nemam drugu mogucnost sem da uradim ono sto predprodaja i razum nalazu. Tj, imam i trecu mogucnost, ali nema sanse da otkazem. Ocigledno da nema nekog interesovanja, a pogotovo ne da bih radio ovo u sali za 500-600 ljudi. Pozdrav od mene i LTTB
  12. Da napomenem da ce se koncert odrzati u SKC Novi Beograd, ko je bio na Sick Of It All ili Jello Biafri zna koji je prostor,od Doma omladine nista,recimo da su pregovori zavrseni neuspehom... Promotivna predprodaja po 1200 je zavrsena, sad je cena 1500. Na vratima 1800!!!
  13. Zanimljivo, komentar na exit i koncerte daje covek koji je ocenio Underworld sa max poena, NIJE isao na Kreator, i to sve radi na ovom kurcevom sajtu! Sve smesnije i smesnije!!!
  14. I ne bas, mislim da cu pustiti da te prebiju, par puta, jer ovo ko radja, a ko je karan mi i dalje nije jasno...
  15. A zasto neki puzevi imaju kucicu, a neki su golaci? A zasto Dino Radja, kad je Goran Karan? Nadam se da ce se ovaj sto krade od bendova i daje sebi udostojiti da odgovori na moja pitanja ili cu se ja naljutiti, i virtuelno ga prebiti!
×
×
  • Create New...