Jump to content

Carnal Malefactor

Iskreni članovi
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Carnal Malefactor

  1. Slusao sam ja te nji'ove demose, kvalitetan rad. Jos ako uzmemo u obzir da je to nastalo pocetkom 90tih godina.. Legende a istovremeno i potcjenjen bend, da ne spominjem koliko worshipujem s/t full lenght sa onom bolesnom i sterilnom atmosferom. Taj album kao da je stigao iz crne rupe, zesce se istripujem kad nabacim slusalice, roknem play i zavalim se u krevet.
  2. To mozda onda i lici na nesto
  3. Napredujemo @Satan-iz-P.M. Kakav klasicni black zelis, mozda Mayhem ili Darkthrone? Idi slusaj Legion of doom, ionako nisi za nesto bolje
  4. Zagrada je usrala stvari Dobar je novi Anaal Nathrakh, da ne kazem odlican. Kratko i jebitacno pakovanje, u rangu prethodnih albuma. Definitivno cu se ovome posvetiti u narednom periodu. Pored toga, cini mi se da i ovaj Horde of hell ima potencijala, slusao sam prvih nekoliko pjesama i dobro zvuci.
  5. Nezna decko jos neke stvari, sta dase ra di. Skinuh ja ovaj Anaal, i veceras ima da ga cepam pred spavanje (album, naravno)
  6. Mene ovo podsjeca na film Thinner iz 96e (radjen prema noveli Stivena Kinga). Debeli advokat se zamjeri ciganki koja baci kletvu na njega(da mrsa do smrti). Po trejleru bih rekao da je to taj rad, doduse Drag me to hell izgleda hororicnije sa mnogo vise efekata. Nahvalili su ga opasno neki recezenti, ali opet to treba uzeti sa dozom opreza.
  7. Ovog mjeseca ce biti veselo, budite pripravni za nove linkove. Shining - VI - Klagopsalmer Deströyer 666 - Defiance Anaal Nathrakh - In The Constellation Of The Black Widow Osim toga, novi album izdaju i Kult ov Azazel, Goatwhore, Negator, Patheon I.. da ne zaboravim holandske death legende Asphyx Bice to jedan zanimljiv jun mjesec.
  8. Ako vec idemo tom logikom, onda se grind porno ili funeral doom bendovi jedini mogu nazvati ekstremnim? Ovaj black metal im dodje ko neka boranija, totalni emo. Ali, rasprava je totalno glupa. Svako ima svoje kriterijume, i besmisleno je da ubjedjuje druge u njihovu ispravnost.
  9. FOAD je jedno soft izdanje
  10. Provozao bi ga na svoj popovski motor
  11. Danas sam tek provalio ovaj split, kakvi carevi. Posebno Fenriz, lik ne prestaje da odusevljava. Jedva cekam novi album Darkthrone-a, cisto da po 100-ti put pokazu ko su prave legende ekstremne metal scene.
  12. Taj je religiozni black metal bio mocan tokom underground faze. Ali kao po obicaju, trendovi useru stvar.
  13. Naguracu ja dosta postova, naravno ako dobijem sansu
  14. Finci nemaju previse BM bendove, ali je to sto imaju jebitacno. Suomi Finland Perkele
×
×
  • Create New...